Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
ezt linkelhetted volna korábban is (vagy ha volt is, nem vettem észre)
itt már látszik, hogy egyedi hibád van
ha kevered is rendszereket, ilyen nem szokott történniezt is írtam:
(vagy lehet fel is lehetne pakolni onnan Jessie alá, ha bátor vagy)tlac ft. hozzáállását nem tudtam annyira érteni, máskor ő se ilyen, a mostani Debian-LMDE2 cinmanó hibridet is neki köszönhetem.
az a baj, hogy szavakon lovagolsz, ironizálsz, ami nekem nem egyértelmű (szerintem másoknak sem), hogy mikor teszed
ha valamivel nem értesz egyet, akkor arra írsz egy baromságot, ahelyett, hogy leírnád kulturált módon, hogy mi a gondod vele
úgy összességében elég bicskanyitogató üzenetet tudsz írni, amit nem bírok mindig elnézni
közben neked vannak problémáid a rendszerben, de így csak abba az irányba haladsz, hogy mellőzzük a kérdéseidet -
spammer
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
"az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad
"Nem nekem szólt, de hogy értsd:
Írták, hogy sok kezdő, köztük szülők is használják a Debiant. Erre érkezett az a válasz, hogy más dolog használni és más üzemeltetni. Értsd: nem a kezdők/szülők telepítik és konfigurálják, ők csak használják. Értsd: ha nincs, aki beállítsa, akkor nem biztos, hogy kezdőnek való rendszer a Debian.
szerk: bár szerintem ha egy kész DE-t rak fel valaki a telepítővel, akkor nem bonyolultabb, mint egy Ubuntu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
"