Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
ezt linkelhetted volna korábban is (vagy ha volt is, nem vettem észre)
itt már látszik, hogy egyedi hibád van
ha kevered is rendszereket, ilyen nem szokott történniezt is írtam:
(vagy lehet fel is lehetne pakolni onnan Jessie alá, ha bátor vagy)tlac ft. hozzáállását nem tudtam annyira érteni, máskor ő se ilyen, a mostani Debian-LMDE2 cinmanó hibridet is neki köszönhetem.
az a baj, hogy szavakon lovagolsz, ironizálsz, ami nekem nem egyértelmű (szerintem másoknak sem), hogy mikor teszed
ha valamivel nem értesz egyet, akkor arra írsz egy baromságot, ahelyett, hogy leírnád kulturált módon, hogy mi a gondod vele
úgy összességében elég bicskanyitogató üzenetet tudsz írni, amit nem bírok mindig elnézni
közben neked vannak problémáid a rendszerben, de így csak abba az irányba haladsz, hogy mellőzzük a kérdéseidet -
spammer
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
"az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad
"Nem nekem szólt, de hogy értsd:
Írták, hogy sok kezdő, köztük szülők is használják a Debiant. Erre érkezett az a válasz, hogy más dolog használni és más üzemeltetni. Értsd: nem a kezdők/szülők telepítik és konfigurálják, ők csak használják. Értsd: ha nincs, aki beállítsa, akkor nem biztos, hogy kezdőnek való rendszer a Debian.
szerk: bár szerintem ha egy kész DE-t rak fel valaki a telepítővel, akkor nem bonyolultabb, mint egy Ubuntu.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"