Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Popup boltot nyitott a Dreame a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
stopperos
üzenetére
Nos, leszedtem a qbittorrent-nox-ot, meg kiszedtem a transmission-daemont az autostartból. Eltávolítani még nem távolítottam el viszont.
Feltettem a Deluge-daemon-t. kicsit macerás beállítani, de végre sikerült

szimpatikus a webes felülete, de a démonhoz csatlakozni horror volt mire rájöttem xD
Amúgy feltettem a Windows-os Deluge-t is. Nos valahol olvastam, hogy az is képes csatlakozni a Deluge-daemon-hoz, szerencsére olvastam sokat a témában és rájöttem, hogy ki kell szedni egy pipát és csatlakozik a távoli deluge-hoz
Sikerült így megoldani az autoadd-directory-t is, mert azt meg ugye nem lehet beállítani webUI-n keresztül.A segítségek amik jól jöttek: [link]
link1Köszi a kliensért stopperos.
Ahogy elnézem ez a kliens se támogatja a statisztikákat... De sebaj, majd megnézem, hogy jobban müködik-e mint a transmission, ami feszt hibával száll el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sikerült így megoldani az autoadd-directory-t is, mert azt meg ugye nem lehet beállítani webUI-n keresztül.