- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
üzenetére
De én arról beszélek, hogy mivel Debianon van az ext4, így a Debian kezeli az ext4-et akkor is, ha hálózaton Windows alól módosítom a fájlokat, akkor sem a Windows fogja kezelni az ext4-et, hanem a Debian. Ha a Debian nem tudná kezelni az akármilyen partíciót, akkor megosztani sem tudná, és akkor Windows alól nem lehetne látni. Vagyis, ha a Debian kezeli az ext4-et, és megosztja a mappát, akkor Windows felől lényegtelen, hogy milyen partíció, tudnia kell a fájlműveleteket. Szerintem. Amúgy mint írtam, nem tudtam oda-vissza megcsinálni, csak a Win8 alól tudtam kezelni a Debianos gépet, de a Debian nem látta a Windows8 megosztott mappáit. Most pedig újra telepítettem a Debiant, és egyenlőre még egyik se látja a másikat. Pedig elmentettem az smb.conf-ot, de úgy emlékjeztem át lehet konvertálni a partíciót, de csak formázni tudtam, így egyenlőre ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gitáros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest