Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
válasz
vadcoca
üzenetére
Igen, azt tettem fel..
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.ráadásul a logika teljes hiánya az, ami bosszant.Ha egyszer telepitéskor felismeri és telepiít, akkor utána, amikor fent van minden, és ujrainditok, miért vakul meg teljesen??? Képtelen vagyok felfogni.
Na mindegy, bocs.. Nagyon köszönöm egyébként, cocám, nélküled még idáig se jutottam volna el.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Watch8 40mm, 1 Év Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.