Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
karamblo
tag
válasz
vadcoca
üzenetére
Igen, azt tettem fel..
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.ráadásul a logika teljes hiánya az, ami bosszant.Ha egyszer telepitéskor felismeri és telepiít, akkor utána, amikor fent van minden, és ujrainditok, miért vakul meg teljesen??? Képtelen vagyok felfogni.
Na mindegy, bocs.. Nagyon köszönöm egyébként, cocám, nélküled még idáig se jutottam volna el.

Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen autót vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de még nem merek nekiindulni újból...Egyszerűen készen vagyok, nem értem az egészet. Mi a bánatos faxért nem lehet megoldani ezt a rohadt wifi-t a telepitőn? sokan panaszkodnak rá, nem én vagyok egyedül. és nem mindenki poweruser, hogy nevetve megoldja.