Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zrubi
    senior tag

Részben nálam is lehetett valami gond, mert nekem az apt-get install sose futott le hiba nélkül :( Mindig kiírta ugyanazt a hibát (most meg nem mondom már, hogy mi volt a baja).

Az van olyan is ám, hogy:
    - apt-cache search amitakarszkeresni

Nekem ezt is teletűzdelte error-okkal, lásd fentebb :( Gyakorlatilag átláthatatlan lett az egész.

tasksel:
    Ezzel meg az a baj, hogy túl nagy csoportokat lehet választani ;)

stabilitás erőltetése: ez alatt azt értem, hogy nagyon sok ftp serveren nincs rajta más, csak a woody. Tudom, ez nem közvetlenül a debian hibája, de akkor is...

Az MDK-t igenis lehet frissíteni menet közben!!! Nem kell ehhez sem új kiadás, sem gépleállítás!

Az MDK-t igenis lehet frissíteni menet közben!!! Nem kell ehhez sem új kiadás, sem gépleállítás!

Ez igencsak meglepne...
    Mondjuk van egy 7.0 mandrake a gépeden. Ezt fel tudod frissíteni a netről 9.1-re menet közben:F

Ha ez tényleg így van akkor +2 pirospont a mandrake-nek ;)

• steveetm
    őstag

Részben nálam is lehetett valami gond, mert nekem az apt-get install sose futott le hiba nélkül :( Mindig kiírta ugyanazt a hibát (most meg nem mondom már, hogy mi volt a baja).

Az van olyan is ám, hogy:
    - apt-cache search amitakarszkeresni

Nekem ezt is teletűzdelte error-okkal, lásd fentebb :( Gyakorlatilag átláthatatlan lett az egész.

tasksel:
    Ezzel meg az a baj, hogy túl nagy csoportokat lehet választani ;)

stabilitás erőltetése: ez alatt azt értem, hogy nagyon sok ftp serveren nincs rajta más, csak a woody. Tudom, ez nem közvetlenül a debian hibája, de akkor is...

stabilitás erőltetése: ez alatt azt értem, hogy nagyon sok ftp serveren nincs rajta más, csak a woody.

De ez pont az apt miatt tökmind1. Akár potatoet is feltehetnék, 3 sort átírsz, és upgradeli sidre.

apt-get nél meg valszeg azért írja a sok hibát, mer megadtál neki egy olyan src, ami nincs, vagy megszünt, futtass egy apt-get update et, az kiirja ha vmelyik csomah listát nem tudja leszedni.
    Off
    1.2 kilóval töltök, 384 es adsl. lehet visszadugom a modemet mingyá.
    On
    Üdv.: steveetm

Új hozzászólás Aktív témák