Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Jester01
üzenetére
Azt hiszem, a legkevesebb 420 perc volt. Lehet, hogy közben ment a monitorkímélő is...
Szerinted ennek mennyi ideig kéne tartania egy ilyen gépen?A modulok a helyükön vannak, a fenti könyvtár létezik és a benne lévő modules.dep file is megvan. Remélem, hogy nincs hardver hiba, bár a gép nem szokott fagyni. (Igaz, mostanában keveset üzemel, ezért akartam egy kisebb gépigényű rendszert újra rátenni. Jelenleg LXDE van fent és Slim display mananger...)
Egyébként egy asztali procis notebookról van szó, szóval a hűtése éppen lehetett elégtelen (bár forog rendesen közben a venti), a hűtőpasztát megintcsak nem tudom, mennyire jó állapotú... A rendszer nem fagyott rajta.
Amin most írok gép x64-es rendszerrel fut, nem tudom, mennyire tudnék rajt rendesen 32-bites kernelt fordítani. Elvileg lehet, de nem tudom, milyen 32-bites eszközök kellenek még hozzá, ami nincs fent.
Viszont nem rossz ötlet, azt hiszem, elintézem egy 2.8-as gépen vagy VirtualBox-ból.
Egyelőre próbálkozom a ritkított .config-gal.Köszi az ötletet, kíváncsi leszek az eredményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini PC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest