- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
ngabor2 #1318 üzenetére
Igazad volt, tényleg nem volt túl jó ötlet sargera unstable csomagokat pakolászni, nem is nagyon volt linuxom tegnap, de aztán leszedtem a legutóbbi testing disztribet a beta3-at ezzel tökéletesen megy. ráadásul már alapból van támogatás a hangkarimhoz és a touchpadhez
és egyúttal kipróbáltam a grafikus telepítőt, egész szépre sikeredett nem túl csicsás, de használható szerintem(talán pont ezért használható, illik a debianhoz).
Valmint ugye ez már alapból az xorg X felülettel települ, úgyhogy az ablakok is egész csinik. desktop oprendszerként is megállja a helyét. egyedűl az Mplayer nem akar GUI támogatással felmenni, aztmondja hogy X11 támogtásra van szüksége. dehát ez apróbb kellemetlenség, win alatt is gui nélkül használtam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Ford topik
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Robotporszívók
- NVIDIA GeForce RTX 5050 (GB207-300)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest