Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Igazad volt, tényleg nem volt túl jó ötlet sargera unstable csomagokat pakolászni, nem is nagyon volt linuxom tegnap, de aztán leszedtem a legutóbbi testing disztribet a beta3-at ezzel tökéletesen megy. ráadásul már alapból van támogatás a hangkarimhoz és a touchpadhez
és egyúttal kipróbáltam a grafikus telepítőt, egész szépre sikeredett nem túl csicsás, de használható szerintem(talán pont ezért használható, illik a debianhoz).
Valmint ugye ez már alapból az xorg X felülettel települ, úgyhogy az ablakok is egész csinik. desktop oprendszerként is megállja a helyét. egyedűl az Mplayer nem akar GUI támogatással felmenni, aztmondja hogy X11 támogtásra van szüksége. dehát ez apróbb kellemetlenség, win alatt is gui nélkül használtam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és egyúttal kipróbáltam a grafikus telepítőt, egész szépre sikeredett nem túl csicsás, de használható szerintem(talán pont ezért használható, illik a debianhoz).