Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• WN31RD
    addikt

Igazad volt, tényleg nem volt túl jó ötlet sargera unstable csomagokat pakolászni, nem is nagyon volt linuxom tegnap, de aztán leszedtem a legutóbbi testing disztribet a beta3-at ezzel tökéletesen megy. ráadásul már alapból van támogatás a hangkarimhoz és a touchpadhez :) és egyúttal kipróbáltam a grafikus telepítőt, egész szépre sikeredett nem túl csicsás, de használható szerintem(talán pont ezért használható, illik a debianhoz).
    Valmint ugye ez már alapból az xorg X felülettel települ, úgyhogy az ablakok is egész csinik. desktop oprendszerként is megállja a helyét. egyedűl az Mplayer nem akar GUI támogatással felmenni, aztmondja hogy X11 támogtásra van szüksége. dehát ez apróbb kellemetlenség, win alatt is gui nélkül használtam :)

[Szerkesztve]

Valójában némi odafigyeléssel minden további nélkül keverhetők a különböző Debian verziók csomagjai (mellesleg nem ritkán szükség is van ilyesmire), de nem magától értetődő, hogy hogyan kell ezt jól csinálni, és komoly problémát okozhat, ha elrontja az ember. Tehát ez szerintem szigorúan haladó szintű téma (értsd: ha valaki kérdez, akkor még nem elég felkészült ehhez ;)).

Új hozzászólás Aktív témák