Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Látod, nem vagyok linux guru, mondhatni alig értek hozzá és csak pár rendszert telepítettem az elmúlt években, minimális hozzáértéssel és sok guglizással.
DE KB EBBŐL VAN ELEGEM:
Gugliban azt írják, hogy amit írsz, az nem helyes és nyilván nem is működik, de az se, amit írnak
Miért nem tudnak megállapodni a fejlesztők egy valamiben és azt nem variálni?Gugli szerint:
systemd-t akkor kell használni, ha servicet akarok csinálni az sh-ból, de az nem lesz jó, mert rendszerindításkor fut és nem a felhasználó bejelentkezésekor.
Felhasználó bejelentkezéséhez az init.d-t kell használni.sudoerst megszerkesztettem és hitelesítési hibával leáll a script futtatása.
"Jelszó: su: Hitelesítési hiba" - magától csinálja, nem írok semmit
Még így is:
<user> ALL = (ALL) NOPASSWD:ALL
WTFKisujjamban van a Win. Ehhez képest annyira fapad ez az egész és tele van az internet nem működő megoldással.
Még a végén kiderül, hogy az is beleszól, hogy nem Gnome-t használok, hanem KDE plasma (Wayland)-et.Elnézést a dühöngésért, de ez egy annyira egyszerű dolog és több óra guglizással sincs működő megoldás. Totál abszurd.
Mondjuk Win alatt tudom, hogy nem tudok ilyet csinálni ilyen könnyen. Max írok egy service-t, ami systemként indul bejelentkezéskor, de ahhoz már kell fejlesztőeszköz. Kattintással lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest