Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Ha coop-ba vagyok,akkor tökmindegy ki nyomja meg vagy ki lép ki a "chat" ablakba,az egyen éretékű a pause-val. Én még arra is gondolok,hogy maga a chat az originen úgy van belőve,hogy egyszerű kussban maradás helyett aktív ablakká varázsolja magát és ezzel természetesen ugyanaz éri el,mintha kiléppnél a windowsba alt+tabbal.
-
djyuri
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Üdv
Gondolom eljutottatok single módban mind a ketten addig,hogy a játék már kiírta,hogy a coop funkció fel lett oldva

A következő,amire gondolok az az,hogy amikor kiugrok windowsba kicsit és vissza és amikor elindulnék a karakterrel,akkor kidob a játék belső steam menüjébe. Ezt kell esc-elni és mehet tovább a game. Ez a windowsba ugrás kb ugyanannyit tesz,mint amikor behívod a barátodat és ott kiugrik a játék a windows steam ablakába és beinvitálod és visszamész a játékba.
Ha csak ennyi a tapasztalt "hibád",akkor ez normális. Ez így működik ennél a játéknál.
Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák

- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest