Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Ha coop-ba vagyok,akkor tökmindegy ki nyomja meg vagy ki lép ki a "chat" ablakba,az egyen éretékű a pause-val. Én még arra is gondolok,hogy maga a chat az originen úgy van belőve,hogy egyszerű kussban maradás helyett aktív ablakká varázsolja magát és ezzel természetesen ugyanaz éri el,mintha kiléppnél a windowsba alt+tabbal.
-
djyuri
őstag
Húbazz
Összekevertem a dying light-al

Nade akkor is tudom miről beszélsz
Kérlekszépen a "pause" vezérlés közös mindkettőtök számára. Ha az egyikőtök esc-et nyom,akkor az a másiknak is ugyanazt csinálja. Szóval mindkettőtöknek megáll a játék.Ez igaz akkor is,ha alt+tab-al kilép az egyik a desktop-ra. Természetesen,ha megszakítod a "pause"-t,akkor folytatódik a játék,csak ha ő közbe kint van a windowsban,akkor nem fogja látni,hogy éppen ki öli stb
És természetesen ha ő szeretne valamit beállítani a játék menüjében (pl hang),akkor ha te visszaindítod a játékot,akkor őneki is visszaindul a játék,tehát mentés nélkül visszatér a például hangmenüből a játékmenetbe a karaktere.Nah azt hiszem javítottam a félreértésem

-
djyuri
őstag
válasz
Gergello
üzenetére
Üdv
Gondolom eljutottatok single módban mind a ketten addig,hogy a játék már kiírta,hogy a coop funkció fel lett oldva

A következő,amire gondolok az az,hogy amikor kiugrok windowsba kicsit és vissza és amikor elindulnék a karakterrel,akkor kidob a játék belső steam menüjébe. Ezt kell esc-elni és mehet tovább a game. Ez a windowsba ugrás kb ugyanannyit tesz,mint amikor behívod a barátodat és ott kiugrik a játék a windows steam ablakába és beinvitálod és visszamész a játékba.
Ha csak ennyi a tapasztalt "hibád",akkor ez normális. Ez így működik ennél a játéknál.
Remélem tudtam segíteni
-
djyuri
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Siker,siker

Köszönöm a rám áldozott időt és energiát

Oda-vissza sikerült a csatlakozás. A belső teamspeak-al néha-néha vannak gondok,de megoldódott a végére.
Ha valaki 1-2 becsatlakozás után nem hallja a másikat,akkor előfordulhat,hogy lenémítódott a windowsban csupán
Rengeteg supportot kaptam Tőled,köszönöm
Sokkal részletesebb lesz így a játékmenet 
A tesómmal való kapcsolódási gondot pedig arra szűkítettük le lehetséges problémaként,hogy az egyik félnek legalább meg kell vennie teljes verzióba és nem pedig lízingelni,ahogy most az akció van az originen.
Ezzel kapcsolatba visszajelzek,ha kiderült

üdv
-
djyuri
őstag
Sziasztok!
Megvettük barátommal az originen a dead space összes részét.
De képtelenek vagyunk egymáshoz becsatlakozni. Akármilyen értelmetlenül is hangzó dolgokat is kipróbálunk failed to connect a végeredmény. Mindkettőnknek önmagában jó a játék,de lehetetlen csatlakozni.Kérlek segítsetek

köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Összekevertem a dying light-al
Kérlekszépen a "pause" vezérlés közös mindkettőtök számára. Ha az egyikőtök esc-et nyom,akkor az a másiknak is ugyanazt csinálja. Szóval mindkettőtöknek megáll a játék.

Sokkal részletesebb lesz így a játékmenet