Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Co-op-ban már találkoztam ilyennel, van benne körfűrész. Perpill az ottani karabély alá az van szerelve. Azt nem tudom,hogy ellövi e vagy csak kiengedi egy fél méterre és lehet mozgatni,mert olyan is van.
Személyes kedvenc a karabély + line gun hosszú távra és a sörétes + kinetic shotgun (hogy ez magyarul mi lenne,passz) közelre. A gránátvetőbe kevés fér fejlesztés után is, a rakétavetőbe úgy szint. A plazmavágó videók alapján jó, de ha már fegyverfejlesztés,akkor extra cuccot akartam, így lettek ezek. A Scope nem jött be, nekem túl sokat nagyít,zavaróan. A gépkarabély zabálja a lőszert. Mindent kiírt, de annyit szerintem a nekromorfok nem dobálnak,ami elég lenne, így születtek ezek. Az extra cuccok (Attachment 2) ahogy láttam inkább látványt adnak,extra sebzést nem (sav, áram, tűz). Érdekes, hogy single-ben gyorsan seggére lehet verni a medkit-eknek, úgyhogy most azzal kell spórolnom.
A mentési rendszer nem a kedvencem, az lenne a jó, ha ott mentene, amikor én akarok, amikor kilépek. Pl bónusz küldetéseknél abszolút nem szokott közben,így ma kezdhettem is újra.
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- One mobilszolgáltatások
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest