- iPhone topik
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jó kis összefoglaló, köszönet érte. Szerintem egy kicsit szigorú voltál a pontozásnál, főleg ha figyelembe vesszük a mostanában megjelenő mezőnyt ebben a kategóriában. Hamarosan én is kivégzem, és írok majd egy hasonló rövid szösszenetet az élményeimről.

@PC GURU:
"A Pc guru tehet egy szivességet..." egyetértek! +1
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyakorlatilag az Aliens Colonial Marines elbújhat a DS3 mögött...nagyon messzire...pedig elég sok fejlesztési idő ált a Gearbox (vagy a hírek szerint mégsem Gearbox) rendelkezésére. Szvsz pont ez az, ami elronthat egy játékot. Mese nincs, idővel elavulnak a technológiák (értem ezt főleg a grafikára) és éppen ezért nem tud szép és korszerű lenni.

Míg az előbb említett játékkal kapcsolatban csak negatív kritikák látnak napvilágot, addíg a DS3 kapcsán a túlnyomó többség pozitív élményről számol be, és ez a lényeg...

Új hozzászólás Aktív témák

- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)