Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

az a fejezet hozza egyedül az első rész hangulatát. gondolom direkt is meg az emlékek miatt.
    itt első végigjátszásra inkább a plasm plusz ív fegyó kombót lehet kihasználni mert elég későn adja be a hullámfegyvert és én már nem foglalkoztam vele hogy azt is felhúzzam. de persze van olyan végigjátszásom is amibe a hullám a max-os. a detonátort ajánlom figyelmedbe. tudsz vele előkészíteni helyeket is hogy kilövöd egy falra jön belőle egy lézer és ha belemásznak bumm. de mindemellett ha pont arcába lövöd egy ellenfélnek akkor azonnal robban és a legtöbb lénnyel végez is. én a kis három csápu lövöldözős dögöknél mindig előkaptam és arcon lőttem őket.

volt egyszer egy végigjátszásom az impulzuskarabéllyal is ami lényegében egy gépfegyver. gondoltam most nem precízen célzok hanem rambo módjára lövöldözök mint az őrült. még ha max-os a fegyver és nem lősz mellé akkor is alig lehet győzni lőszerrel annyira gyengén sebez más fegyverekhez képest. viszont van egy másodlagos lövedéke. egy gránát ami azonnal robban ha nekimegy valaminek. az ellensúlyozza az elsődleges tüzelést de még így sem tartozik a kedvenceim közé.

Új hozzászólás Aktív témák