Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
Eddig nem olyan rossz, de a hangok tényleg ugyanazok. Meg talán élesebbek a textúrák.
Jah és itt egy kis érdekesség, honnan is ismerős ez nekem(#9)Diopapa: Nekem is van
-
Diopapa
addikt
-
Serpiko
addikt
Aki már kipróbálta és van tapasztalata a játékkal kapcsolatban arra kíváncsi lennék.
-
vvega30
senior tag
Most hozta meg a futár. Mennék már a melóbol haza...
Pajtikákat keresek coophoz!! -
törölt tag
Nem úgy volt, hogy 27-én jelenik meg a játék? Na mindegy, már töltöm is. 3,5gb az egész és 35 megszerezhető teljesítmény van hozzá.
-
Mengele
tag
Hi
Hova kell masolni a Dead Island menteset a Dead Island Riptide -ba?
Helpet elore is koszonom
-
Diopapa
addikt
Legjobb
Az előző részt is imádtam, coopban végigtoltam a Grumpy Cattel, nagy feeling
Ha kijön megvevős ofc
Ez a trailer pedig majdnem olyan hangulatos, mint az első résznek a visszafele lejátszott trailere: link
-
CsiguszMaxim
senior tag
Április 26-án jelenik meg a méltán népszerű Dead Island folytatása (amiről mellesleg sokan azt hiszik, csak egy DLC).
Elviekben nem sokat változik a játék. A játékmenet továbbra is vélhetően egy átlagos történet mentén halad majd. Eközben kell nekünk bejárni a helyszíneket és minél több zombit lehentelni, mialatt karakterünk és felszerelésünk folyamatosan fejlődik. Mindezt FPS nézetben hajtjuk végre, és ez is, mint az előd, főként co-op-ban lesz igazán jó móka.
Nem hivatalos gépigény
Minimum
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.2 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4600+
Memory: 1 Gb
Hard Drive: 2 Gb free
Video Memory: 512 Mb
Video Card: nVidia GeForce 8600 / ATI Radeon HD 2600
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0cAjánlott
Processor: Intel Core 2 Duo @ 3.0 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000+
Memory: 4 Gb
Hard Drive: 2 Gb free
Video Memory: 1 Gb
Video Card: nVidia GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 4870
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0cAz alap kiadás mellet két extra változat is lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest