- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shalala
senior tag
Az normalis, hogy a kingmax hc ramjaim eleg forroak?
rajta tudom tartani a kezem, de azert meleg. alap 500 mhz-en megy
[Szerkesztve] -
WhiteSpirit
csendes tag
Melyik márka a No.1 RAM hűtés terén???
-
ALI_G
veterán
válasz
oceanearth #6 üzenetére
jaja, TTS nekem válaszolt
amúgy én úgytom, hogy csak az aktív hűtésnek van értelme memórián, a borda nem elég, hogy többet tudj belőle kisajtolni. -
Dephnull
tag
Üdv!
Én ilyen Bővebben: link hűtőt használok a memóriáimra. 1 dobozban 2 db hűtőborda van, melyek gyárilag szerelve vannak öntapadős hővezetővel. Kenény 500 HUFért vettem 1 dobozzal. Jól meg kell nézni hogy a slotok kozott van-e elég hely, mert relatíve magasak a bordák. Annyi hátulütője volt még hogy a CPU foglalathoz közelebbi slot egyik végénél volt egy kondenzátor, így az utolsó lamellát le kellett vágni a bordáról, mert nem fért be. Alumíniumból készültek a bordák. -
oceanearth
őstag
válasz
Csaba_20_ #11 üzenetére
nem keveset kutattam utána, úgyhogy értékeld, érdemes az előzményt is elolvasni
Bővebben: link -
Csaba_20_
őstag
válasz
oceanearth #6 üzenetére
Akkor légyszives keresd elő, mert érdekel.
-
golyani
őstag
és mennyi a legolcsóbb iylen cucc ami ér is vmit?
-
-
Sianis
addikt
Mivel közel van a procihűtőhöz, ezért az onnan távozó levegő bizony hűti rendesen. Nem mondom, hogy fagyosnak érzem, mert attól jobban melegszik a ram, hogy olyan komolyan hűljön, viszont még mindíg jobb, ha a rézlapon oszlik el, ráadásl nagy felületen, mintha csak ott döglik a modulokon a hő.
-
Csaba_20_
őstag
válasz
oceanearth #4 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a réznél a hőleadás szempontjából az alumínium jobb. Persze erre most nem tudok magyarázatot se adni. De azt hiszem a réz-alumínium kombinációjú hűtők mintha jobbak lennének a teszteken. Rosszul emlékeznék erre?
-
-
morzsa
aktív tag
Melyik a jobb : a chipenkénti kis bordákBővebben: link, vagy a pattintósBővebben: link? A látvány másodlagos, vagy inkább elhanyagolható tényező. Réz, vagy alu?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest