Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Kempinglámpa helyett kürt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, a következő problémával fordulok hozzátok. Tehát, néhány napja vásároltam egy számítógépet amit én raktam össze az Iponnál, egy Kingston HyperX XMS Beast 8GB 2133 MHz-es ramot vettem bele.
A lényeg hogy egy AMD FX-8320-as proci és egy ASUS m5a97 r2.0 alaplap tevékenykedik mellette. Nos tehát, mivel elvileg a 2 hardver miatt, gyárilag csak 1600-on futhat a RAM, ezért én valahogy fel akarom tornázni a 2133-as kiírt MHZ-re.De nem tudom, hogy ez biztonságos-e, s hogyan tehetem meg, mivel nem vagyok otthon az overlock témában.
Esetleg valami segítséget , vagy tutorialt nyújtanátok nekem?Előre is köszönöm! Várom a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- BMW topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest