- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
senki66 #4523 üzenetére
Ez enyhén követelőző hangvételűre sikeredett... Szabadidőmből, önszántamból vagyok jelen a fórumon, arra és ott válaszolok, vagy nem válaszolok, amire csak szeretnék.
Tuningoltam, így pár OC-s topikot látogattam, valamint a privát üzeneteimet olvastam, meg Hardverapróztam, ha a válaszom kielégít. Emellett bulizni és szalagavatón szalagot tűzni voltam, sokat utazva, így a PH!-s ténykedésem a privátok telefonról való olvasására korlátozódott, a rendszer attól még bejelentkezettnek és aktívnak jelez.
Továbbá ez nem chat, hogy realtime választ kapj, sőt, járnak erre mások is, miért csak én válaszolok? A korábbi ígéretem továbbra is tartom (mely a fórumbéli aktivitásomtól maximálisan független), bármikor hozhatod a RAM-okat tesztelésre.
Emlékeztetnélek, hogy a topic címe: DDR3 topic & tuning és nincs benne, hogy az alaplap beállítások részletes magyarázata, az alaplap oldaláról fakadó "tuningtalanság" kitárgyalása, kezdő vagy haladó szinttől függetlenül a topik témája lenne.
(#4521) dragonfx: "A és B varináns van.ez mit takar künbségbe?chip?" - beillesztenéd a két típust, kivastagítva az eltérő betűt? Nem tudom, mire gondolsz.
(#4522) senki66: Minden érték manuális? Az összes feszültség, frekvencia, szorzó, és a fő RAM időzítések is? Az MCH Latch egyébként a RAM - FSB osztásarányokat kontrollálja, ilyen téren a P45 eléggé mimóza, szinte mindentől függ, melyik Latch-cset szereti. Kísérletezni kell vele. P45 tuningban egyébként meg is lehet őszülni.
Ez egy P45 tuning leírás [link], ráadásul Gigabyte lappal. Érdemes lenne átolvasnod. Itt is sok hasznos infót kaphatsz: [link].
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest