Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, bocs, azt nem írtam, hogy mihez képes 25%
ahhoz mértem, hogy a P5W64, Q6600, G.Skill 800CL4 konfigom ment szépen nyugiban, nem széthúzva, stabilan szó szerint éjjel nappal 3200MHz-en és úgy adott a winrar bármikor 2000-et. ok, nyílván egy jobb rammal cl3 ban a quad ebben a lapban lazán elmegy 2200-2300 as winrarral, nem quaddal meg 1800-1900 at. És még az sem annyival drágább az alap g.skill hez képest, mint a ddr3, de a 2500 7/24 csak nem rossz, amikor a ddr2 ben ez már közel van a top eredményekhez!? Nehéz összehasonlítani ugye, de talán nem mondok nagy hülyeséget, szerintem azonos orajeleken, azonos cl-el, kb azonos számítási teljesítménye lehet a ddr3 nak. De nyílván nem 1000MHz en kell használni a ddr3-as. Én amondó vagyok, hogy ddr3 ban ez az 1800 már belépő szint, erre már érdemes váltani!
Szóval egy architektúra cserétől nem tudom ki mennyit vár, de engem boldoggá tesz a x% is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest