Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
xlaci
senior tag
Elnezest kell kernem az ocz memoriaimtol, mivel nagyon lemondtam oket mert azt hittem hogy miattuk nem megy a tuning, de eddig ugy nez ki hogy tevedtem
-
xlaci
senior tag
Szerintetek hogy lehetne megoldani hogy extra hutobordat rakjak a ramomra, ugy hogy az eredetit rajtahagynam, es arra raknek valamit (hovezeto pasztat raknek a ket felulet koze, szerintem igy ok lenne) Mi lenne szerintetek a legjobb megoldas?? (a ram orthos alatt erintesre enyhen szolva forro)
-
xlaci
senior tag
válasz
Templomegere #952 üzenetére
Tobbet ra sem nezek egy ocz-re, ey hihetetlen hogy egy elmeletileg tuning ram ne birjo 10 szazalek tuningot.
ezt a szart.... mar bocsanat
-
xlaci
senior tag
Hy, tanacstalan vagyok. Szerintetek lehetseges hogy egy ocz platinum 6400-as ram nem birja a 875 mhz-t
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Reklámblokkolók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest