- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Nagyobb kijelzőt kapott az olcsóbb Motorola Razr 50 is
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Silencer83 #2317 üzenetére
most se vagyok tul boldog.....
..... ''szerencsére'' csak az egyik kittet szenvedtem el én
-
Soak
veterán
[link]
Drágaszágok....egyik legjobb DDR2-es ramokból 4....közülök 3 halott....szép teljesitmény -
Soak
veterán
Kis érdekesség ; 512mb 533as noname modul tökéletesen fut dualban az 1gb-s Teammel
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
válasz
Achill3uS #2160 üzenetére
Azért manapság a 800 Cl3 elég általános (persze nem a value ramok között ) ,nekem kimért 2,28V-vel tudják a 3-3-3-4-et a teamek orthos alatt...
Egyébként haza értek biztonságban, mondta izb ,hogy meg vetted a prociját , láttam egész tűrhetően megy , kompi alatt nézted már?nincs elfekvőben egy 965ös lapod ,hogy megnézd az enyém mennyit megy?
-
Soak
veterán
Úgy néz ki megmaradnak a kicsikéim , huhh
-
Soak
veterán
Az miért van ,hogy 940 cl4 nem megy?
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
Meg lett a vmod, eddig 2,65V , 880 CL3 , nem is rossz eny nem ''válogatott kittől''
szerk: és még nem tudom a végét
szer: már 900on vagyok ugyanazzal a feszel
[Szerkesztve]
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest