- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Mobil flották
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
NONPLUSULTRA
tag
Megemlítettem a problémámat a Corsair fórumokon, érdekes választ kaptam, lásd a #21-es HSZ-t: [link]
-
NONPLUSULTRA
tag
Persze, eljárt a kezem, 1066 akart lenni.
A "deszkám" topicja halott teljesen, már régóta.
A Corsair fórumokon ajánlották ezt a Ramot ehhez a laphoz.
Köszi a tanácsokat, pont ezért írtam ide, hátha nagyobb a forgalom errefelé. A beállításokat kipróbálom, amint lesz egy csendes, nyugodt éjszakám rá...
Kösz mégegyszer. -
NONPLUSULTRA
tag
Hali. Segítség kellene linkek, vagy okosságok formájában:
Asus Striker2Formula alaplapba beraktam két szett Corsair Dominator TWIN2X4096-8500C5DF modult. Ez összesen 8 GB RAm 4 modullal DC-ben, Vista 64 bit alatt. Két érdekesség: egyrészt a benchmarkjaim szerint jobban teljesít a gép 2 modullal, mint néggyel, igaz lehelletnyi a külömbség de kiderült, hogy feleslegesen apgrédeltem 4-ről 8 GB-ra, játékhoz legalábbis.Az a gondom, hogy nem tudom a gyárilag "garantált" 1600MHZ-en, 5-5-5-15 időzítésekkel futtatni mind a négy RAMot egyszerre. Ha csak két RAM van behelyezve, akkor viszont igen. Mind a néggyel nem. A Corsair fórumokon felhomályosítottak, hogy garanciát csak egy szettre vállalnak, tehát azt tudja, amit ráírnak (és ez igaz is) két szett esetében (még ha ugyanolyanok is) már a szerencsén múlik, hogy kibékülnek.e egymással és hozzák-e a papírformát. Persze jöhet a kérdés, miért nem vettem egyből 8Gb.os kitet, hát ráment volna a gatyám egyszerre.
Ja és hozzátették, hogy hiába van ráírva az 1066 MHz, DDR2-es memóriában 800 MHz a plafon, onnantól kezdve már OC a júzer rátermettségétől függően - hát én lelkes amatőr vagyok...Szóval bármit állítok a BIOSban 4 modullal, simán bootol és megy szépen a rendszer 800MHz-en 5-5-5-18-as időzítésekkel. Lejjebb tudom vinni, feljebb nem. Mégegyszer megemlítem, hogy 2 modullal hozza az 1066-ot.
Tehát örülnék néhány ötletnek, hogy csupán a "gyári" értékeket tudjam belőni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Energiaital topic
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi