Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Qru itt is intéznék hozzád egy kérdést!Ha nem haragszol!
Ugye most,hogy a procót megrángattam,neked köszönhetően sikerrel,a memóriákkal kapcsolatban lenne egy kérdéserm!Van a BIOS-ban egy olyan,hogy lehet állíttani,milyen fokozatban menjenek a ramok.A nevére most nem emlékszem,de 3 fokozat van:Standard,Turbo,Extreme.
Ha ezt Turbo-ra állíttanám a meglévő beállításokkal,szerinted bírná?Vagy próbáljam meg?
Elvégre puding próblja az evés?! -
DonMedve
addikt
válasz
8800gts
üzenetére
Pont ez a baj,hogy auto-n van!Állitsd be,hogy hány MHz-en fussanak!Vagy úgy van ahogy irtam az előző hsz.-ben,vagy DRAM
SB valami,nem tudom az angol kifejezést,mert a régi ASUS lapomba(ASUS P5WD2 Premium),ott a DRAM : FSB arányt tudtad állitani,külön a memória frekvenciát nem!Az én giga lapomba most igy van,hogy Memory Frequency,és a System Memory Multiplier-be van,a MB Inteligent Tweaker-ben!Nem tudom éthető e,meghogy NVIDA chppes lapba is igy van e,de szerintem nagy eltérés nem lehet. -
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segitteni?Van egy OCZ Reaper HPC 1066 2x1GB kitem.Eddig 1200-on tudtam max meghajtani.2.1V-ot adtam neki.Idáig nem volt vele gond,de ha e fölé megyek akkor vége.Előfordulhat,hogy ez lenne a vége a memóriának?Mert ha abból indulokki, hogy ez előtt ugyan ilyen memóriám volt csak 800-asba,és azt meg tudtam hajtani 1135-ön,akkor ennek is mennie kellene,nem?!Ja alaplap amiben munkálkodik a kicsike egy Gigabyte EP35-DS4 Rev.2.1!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugye most,hogy a procót megrángattam,neked köszönhetően sikerrel,a memóriákkal kapcsolatban lenne egy kérdéserm!Van a BIOS-ban egy olyan,hogy lehet állíttani,milyen fokozatban menjenek a ramok.A nevére most nem emlékszem,de 3 fokozat van:Standard,Turbo,Extreme.
Elvégre puding próblja az evés?!
Mondjuk lehet,hogy a lap inkább a ludas,mert rá van firkálva,hogy 1200MHz-ig.De ez valszeg nem fog már kiderülni!