Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Qru itt is intéznék hozzád egy kérdést!Ha nem haragszol!
Ugye most,hogy a procót megrángattam,neked köszönhetően sikerrel,a memóriákkal kapcsolatban lenne egy kérdéserm!Van a BIOS-ban egy olyan,hogy lehet állíttani,milyen fokozatban menjenek a ramok.A nevére most nem emlékszem,de 3 fokozat van:Standard,Turbo,Extreme.
Ha ezt Turbo-ra állíttanám a meglévő beállításokkal,szerinted bírná?Vagy próbáljam meg?
Elvégre puding próblja az evés?! -
DonMedve
addikt
válasz
8800gts
üzenetére
Pont ez a baj,hogy auto-n van!Állitsd be,hogy hány MHz-en fussanak!Vagy úgy van ahogy irtam az előző hsz.-ben,vagy DRAM
SB valami,nem tudom az angol kifejezést,mert a régi ASUS lapomba(ASUS P5WD2 Premium),ott a DRAM : FSB arányt tudtad állitani,külön a memória frekvenciát nem!Az én giga lapomba most igy van,hogy Memory Frequency,és a System Memory Multiplier-be van,a MB Inteligent Tweaker-ben!Nem tudom éthető e,meghogy NVIDA chppes lapba is igy van e,de szerintem nagy eltérés nem lehet. -
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki segitteni?Van egy OCZ Reaper HPC 1066 2x1GB kitem.Eddig 1200-on tudtam max meghajtani.2.1V-ot adtam neki.Idáig nem volt vele gond,de ha e fölé megyek akkor vége.Előfordulhat,hogy ez lenne a vége a memóriának?Mert ha abból indulokki, hogy ez előtt ugyan ilyen memóriám volt csak 800-asba,és azt meg tudtam hajtani 1135-ön,akkor ennek is mennie kellene,nem?!Ja alaplap amiben munkálkodik a kicsike egy Gigabyte EP35-DS4 Rev.2.1!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ugye most,hogy a procót megrángattam,neked köszönhetően sikerrel,a memóriákkal kapcsolatban lenne egy kérdéserm!Van a BIOS-ban egy olyan,hogy lehet állíttani,milyen fokozatban menjenek a ramok.A nevére most nem emlékszem,de 3 fokozat van:Standard,Turbo,Extreme.
Elvégre puding próblja az evés?!
Mondjuk lehet,hogy a lap inkább a ludas,mert rá van firkálva,hogy 1200MHz-ig.De ez valszeg nem fog már kiderülni!