Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DubaiMafia
csendes tag
CSáó!
Kicsit lehet lamer a kérdés de csak felhasználó vagyok nem szakértő (azokat én keresek
) Szóval rendelkezem egy 2002-ben vásárolt desktop géppel ami igen csak le van maradva technikailag (P4 1800, stb..) de most kicsit bövitgetem mert anyámnak jo lehet még. Az érdekelne hogy hol tudom megnézni a benne lévő memória méretét/tipusát hogy milyet kell bele vennem? (xp prof. fut rajta)
Kösz
Üdv. -
DubaiMafia
csendes tag
Csáó everyone!
Segítséget szeretnék kérni valakitől aki otthon van memória témában: Laptopomban jelenleg 512MB DDR2 667Mhz van. Kicsit gyorsítani szeretném a vast. Melyik jobb választás (melyik eredményez nagyobb hatást a sebességben):
1. Kingston (de a márka mindegy, csak ideírtam) 2x1024MB, 667 vagy 800MHz és így kapok 2048MB memóriát, mivel az 512-es kikerül,
VAGY
2. Kingston 2048MB 667MHz (ebből nem veszek 800-ast mert baromi drága) és így kapnék összesen elméletben 2560MB memóriát. 667mhz-n.
Melyikkel járok tehát jobban? A segítséget előre is köszi, úgyhiszem itt talán akad pár hozzáértő ha már prohardver.hu a cím, mert más fórumokon csak nagyszájú hozzá nem értő okosokkal találkoztam.
Peace

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) Szóval rendelkezem egy 2002-ben vásárolt desktop géppel ami igen csak le van maradva technikailag (P4 1800, stb..) de most kicsit bövitgetem mert anyámnak jo lehet még. Az érdekelne hogy hol tudom megnézni a benne lévő memória méretét/tipusát hogy milyet kell bele vennem? (xp prof. fut rajta)