- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
Kihaltunk gyerekik mint a gyíkok a meteortol életet ebbe a topikba gyerünk gyerünk, vagy mindenkinek DDR3-a van?:S
-
-
-
pisti88+
senior tag
Volt ezelőtt DDR3-am is de gyorsulást nem tapasztaltam csak nyüglődést, jó ez falura címszó alatt elketyeg még a cell a gépbe, ha baja van megy a gariba, és előről kezdődik rá a garancia elnyűhetetlen kis cucc, szeretem
A proci + remélem beváltja a dédelgetett álmokat 4500mhz 24/7
-
pisti88+
senior tag
Micron D9GKX
nagyon nem rossz
-
pisti88+
senior tag
Felhívnám erre a figyelmet
[link], elég jo ajánlat miatt válok meg tőle
-
pisti88+
senior tag
Nemtudjátok a gkx-nek mennyi a max adható kakajó? Nemakarom hogy degradálodjon de viszket a tenyerem
-
pisti88+
senior tag
Hááááát nemtudom megéri e, utánnanézegetek most éppen a cuccnak a G,skill annyira engem nem fogna meg...Cl5 1000mhz, és ráadásul 4gb-os kitt, ez sose fog Cl4-ben 1ghz-t elérni az fix, mondjuk jolenne tudni milyen chippek vannak rajta
Az sli edition szépnevű Ocz is 4gigás pakk, de ennek elég gyér az időzítése (4-4-4-15) ennek sem mondom hogy lehetetlen de szerintem nem megy jobban mint a mostani
A cruciál az már nívósabb cucc lenne, ha a régebbi chippes lenne, az uj chippekel amiket rátesznek nem mennek valami fényesen...
OCZ DDR2 PC2-6400 Blade CL4:ez számomra is érdekes ramocska, ilyen időzítéssel gyári cuccot még nem láttam:4-4-3-15hogy ennek mi értelme van nemtudom, nemhiszem hogy jobblenne a mostaninál
G-Skill F2-8000 CL5D 4GBPQ:ujjab cl5-ös kitt mely 1ghz-n tolja gyárilag, nemtudom milyen chippekből áll, de szerintem max olyan 900mhz a vége cl-4 ben, és isten tudja mennyi fesz...
Ezek a kittek mind 2*2gb-os darabok, sosem fognak ugy menni mint egy 2*1gb-os kitt ezt is szem előtt kell tartania, merrt ha 1 mod van rá ne lefele fejlesszünk hanem felfele -
pisti88+
senior tag
Ugylátom nagyon tetszik mindenkinek a performance level
, nemfog tőle jobban melegedni a ram, viszont nem mind képes lényeges gyorsulásra, és nem mindet lehet lényegesen csökkenteni, ramfüggő... Eghyes lapoknál a biosban is be lehet lőni, de énszerintem mindenki maradjon csak a memsetnél
Különösen nagy javulást okozhat 1:1-ben hgajtott ramoknál(tapasztalat dráma volt a gyorsulás
)
proof88: 5-4-4-4-12 ez milyen időzítés?amugy nemcsodálkozom hogy most nem megy a cucc, 1200mhz cl4-ben(bár nemtudom az az 5-ös mit keres ott...) nagyon kemény, és nemkizárt hogy degradálodtak szegények, erre utal hogy 1150-et csak hatalmas fesszel képesek elérni mert ha sérül a memória akkor megnő a feszéhsége
, és csökken a sebességre valo hajlandósága...
-
pisti88+
senior tag
Köszönöm, nem kis munka volt felkutatni, és megszerezni, sehol nem árulnak már, teamxtream-et találtam magyar pénzbe átszámolva valami 60k-ban, de az nem ez a brutál hűtős cl3-as csoda volt
hanem a "mezei" 1200-as cl5-ös(nem mintha az nemlenne faszántos) am nemrégiben cserélt itt egy 1200-as team kitt gazdát, nemtudom mennyiért de az uj gazdi biztos örült neki
-
pisti88+
senior tag
válasz
dokee78 #5646 üzenetére
Biztos adható, álltalában 2,3v-ig jol tűrik a nyaggatást, de illik egy kis szélkavarot melléjük tenni, neked is jolesik melegben a ventillátor
! Sokat dobna a memókon ha a performance levelt állítanád a memsetben kezdetben mondjuk 8-ra, és szépen fokozatosan tesztelés közben menj lejjeb az értékkel
(fontos: szerintem 7-lesz a neked megfelelő, vagy talán a 6 de az huzós eléggé válogatosak azok a ramok mejek hajlandok együttmüködni 6-os performance levellel) -
pisti88+
senior tag
válasz
Erdei88 #5603 üzenetére
Na na nemcsak a G.Skill tolja 1000mhz felett 4-4-4-12-ben, én is láttam, és minden nap látok olyan kittet ami ezt tudja sőt feljebb is... Nekem 2*1giga Cellshock nyomja a kakaót cl4-ben 1100mhz-en 2,25v-on
! Jó cl4-es kittet beszerezni lehetetlen, vagyis nem de ha igen akkor sem kis hazánkbol hanem a nagvilágbol, nemrégiban adtak el itt ph-n egy Teamxtream kittet, elvileg az is az élramok közé tartozik, és nem tré referenciákkal rendelkezik. Havernek most egy 1150-es cl5-ös diablo kitt van a gépébe, vért izzadva sem tudta kihozni belőle a dobozra irt 1150mhz-t, tehát az hogy a dobozra 1200van irva nem azt jelenti hogy fog is annyit menni hanem azt ahogy irtad hogy igen szakértelemmel talán meglépi azt a sebességet
toyone: nem is a mostani Crucialra vágyik hanem a régi micron chippesekre, a mostaniak eltolt időzítéssel vannak szerelve, és a tuning sem garantál semmit... régen az hoigy crucial név volt, mára már csak emlék véleményem szerint
-
pisti88+
senior tag
válasz
ludasmatyi #2094 üzenetére
xD...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Mini-ITX
- Call of Duty: Black Ops 6
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged