Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
válasz
pisti88+
üzenetére
Lehet rosszul értem
Szerintem érthető, az érdekelte mit jelentenek ezek az időzítések ott van a Memóriaidőzítések fontossága rész ott el lehet olvasni hogy mire jó ez, utána meg hogy mit minek nevezünk. Vagtamha nem ezt akartad szólj.Én is így vagyok a Crucial- okkal ha már nem lesz ddr2-es rendszerem is meglesz mert egyszerűen az a kb 8000 ft amiért el lehetne adni (kb ilyen árak mozognak az apróban) nem téríti meg az elvesztett értékeket.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Új Dell 14 Precision 5490 WUXGA IPS Ultra 7 165H 32GB 1TB Intel Arc + Nvidia RTX 2000 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem érthető, az érdekelte mit jelentenek ezek az időzítések ott van a Memóriaidőzítések fontossága rész ott el lehet olvasni hogy mire jó ez, utána meg hogy mit minek nevezünk. Vagtamha nem ezt akartad szólj.