- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stili
csendes tag
válasz
VinoRosso #1058 üzenetére
Köszi! A CPU topikban már kaptam egy kis választ, de ott nem említette a srác hogy a ramokkal nem kell eleinte bíbelődni. Ami egyébként nem is sikerült, mert mindig lehalt tőle a gép. Újraindulás után fél másodperccel lekapcsolt, majd megint újraindult, és vinnyogott hogy csináljak valamit a setupban. :)
Nem nagyon vágom mi mit számít abban a számsorban. :P
Beállítottam hogy a ram 1066-on ketyegjen, azt annyi. :) -
Stili
csendes tag
Helló mindenkinek!
Összeállítottam egy reményeim szerint jó tuningpotenciállal rendelkező gépet, ám eddig még egy gépemet se próbáltam húzni. Szóval szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogy is kell tuningolni, mert nem szeretném elfüstölni ezt a jószágot.
Ez lenne a kicsike:
P5K-C
Q6600
8800GTS 320
2x1GB 1066 Kingmax
Chieftech 620W
Léghűtés van a gépben mindenre külön, ami szerintem tűrhető teljesítményt nyújt. Terheletlenül a proci 31-33fok, attól függően hogy mennyire van meleg.
Az alaplapon még nincs pencil-mod, de majd ma elhúzok és veszek egy puhahegyű cerkát.
Ha valami fontos infót kihagytam, csak szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest