Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stili
csendes tag
válasz
VinoRosso #1058 üzenetére
Köszi! A CPU topikban már kaptam egy kis választ, de ott nem említette a srác hogy a ramokkal nem kell eleinte bíbelődni. Ami egyébként nem is sikerült, mert mindig lehalt tőle a gép. Újraindulás után fél másodperccel lekapcsolt, majd megint újraindult, és vinnyogott hogy csináljak valamit a setupban. :)
Nem nagyon vágom mi mit számít abban a számsorban. :P
Beállítottam hogy a ram 1066-on ketyegjen, azt annyi. :) -
Stili
csendes tag
Helló mindenkinek!
Összeállítottam egy reményeim szerint jó tuningpotenciállal rendelkező gépet, ám eddig még egy gépemet se próbáltam húzni. Szóval szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogy is kell tuningolni, mert nem szeretném elfüstölni ezt a jószágot.
Ez lenne a kicsike:
P5K-C
Q6600
8800GTS 320
2x1GB 1066 Kingmax
Chieftech 620W
Léghűtés van a gépben mindenre külön, ami szerintem tűrhető teljesítményt nyújt. Terheletlenül a proci 31-33fok, attól függően hogy mennyire van meleg.
Az alaplapon még nincs pencil-mod, de majd ma elhúzok és veszek egy puhahegyű cerkát.
Ha valami fontos infót kihagytam, csak szóljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest