Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
nem azt mondtam hogy nem kell bíbelődni vele, hanem azt, hogy ne húzd meg őket.Annyit kell vele bíbelődni, hogy alacsonyabb szorzóra kell állítani, hogyha megrántod a procit fsbvel, akko ne másszon el vele, mert nem fogja bírni sokáig. Nem vágom milyen szorzókat lehet beállítani a lapodban, a lényeg, hogy 1066nál többet ne menjen. Ha megtod hogy mit megy a proci a lapodban, utána próbáld hozzáhangolni a ramokat.
-
VinoRosso
veterán
ki kell kapcsolni az energiagazdálkozási funkciókat, azt megnézed mit tud alapfeszen a proci, abból már kiderül pár dolog, és szerintem úgyis az lesz a szűk keresztmetszet, mert melegedni fog. A ramokat meg majd hozzáigazíthatod utána, de szerintem nem fognak túl jól menni, bár ki tudja. A lappal szerintem nem lesz gond. Elfüstölni meg nem tod, ha figyeled a hőmérsékleteket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Proxmox VE
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 16GB DDR4 ( 2x8 ) 2666Mhz RAM
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest