Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
nem azt mondtam hogy nem kell bíbelődni vele, hanem azt, hogy ne húzd meg őket.Annyit kell vele bíbelődni, hogy alacsonyabb szorzóra kell állítani, hogyha megrántod a procit fsbvel, akko ne másszon el vele, mert nem fogja bírni sokáig. Nem vágom milyen szorzókat lehet beállítani a lapodban, a lényeg, hogy 1066nál többet ne menjen. Ha megtod hogy mit megy a proci a lapodban, utána próbáld hozzáhangolni a ramokat.
-
VinoRosso
veterán
ki kell kapcsolni az energiagazdálkozási funkciókat, azt megnézed mit tud alapfeszen a proci, abból már kiderül pár dolog, és szerintem úgyis az lesz a szűk keresztmetszet, mert melegedni fog. A ramokat meg majd hozzáigazíthatod utána, de szerintem nem fognak túl jól menni, bár ki tudja. A lappal szerintem nem lesz gond. Elfüstölni meg nem tod, ha figyeled a hőmérsékleteket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest