- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
válasz
Moleskin #5080 üzenetére
Köszi, én is örülök a Kingmaxaimnak. Nem rossz tőlük az 1155 MHz.
A 2 GB-os moduljaikról sajnos nincs semmilyen infóm, hogy mennyit mennek.
1200-at az én 4x1-em sem viszi, emiatt ne aggódj.
Próbálj meg esetleg külföldi topicokat olvasni, hátha ott van valami.
OCZ Reaper-ekről Zsubi kolléga ad több felvilágosítást. -
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Moleskin #5049 üzenetére
hát akkor passz.
bios frissítés volt már ?am ha a ramok tudják az 1200-at stabilan, akkor a lap beállítással lesz problem, sztem próbákd meg itt, hátha több szerencsével jársz
ASUS P5Q alaplapok topic -
Zé_Mester
őstag
válasz
Moleskin #5047 üzenetére
NB feszt kell emelned, sajna ez van.
de ha megemeled akkor javasolt egy ventit tenni az északi híd hűtőjére, mert képes elég szépen melegedni. (ezt tapasztalatból).mennyi feszt emeltél az NB-nek amikor nézted ? ha jól tom 1,12V az alap, sztem próbáld meg olyan 1,28V körül (+ venti)
ramoknak is emelj sztem egy kicsit, mert hiába adsz neki biosból 2,1V-od, vissza fog esni olyan 2,0V köré és akkor tényleg nem fog menni.
adj neki nyugodtan 2,2V-ot, attól baja nem lesz.4x2GB : minek ennyi ram ??? sztem felesleges, de ha veszel is, ne várj tőle hyperszuper olvasási sebességet
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- 16 gb -2133 mhz DDR4 memoria
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest