- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuco
tag
válasz
AusWolf #3672 üzenetére
Hát igen, érzelmileg a Kingstonhoz kötődöm én is. Máig tökéletes az 512-es Sd modulom, ráadásul ha jól emlékszem még ECC-s is (k.. sokba került annó).
A Corsir-ban a bordái fogtak meg, és az hogy 2,1V-ból neki is sikerül az 1066Mhz.
Kellett nekem ide írni, most már a memóriában sem vagyok annyira biztos.Passzív:
Valahol olvastam, hogy az elektronikai kütyüket nem a hő (jó bizonyos határig), hanem
a hőingadozás végzi ki. Ennek szellemében használom a gépem 7-8 éve, és bejött! Én a vinyómat sem szellőztetem, pedig 2 is van + 2 optikai egy apró fekvőházban, ráadásul az egész egy fiók alá bepréselve! Remélem a mostani hp-s "csodakonsis" alaplapok is bírni fogják ezt egy nagyobb csupalyuk házban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest