Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali
    legenda

Hali!...Vettem egy 2x1 gigás a-data vitesta ee800+...ami ugyebár cl4-es. Namármost az alaplap vmiért 5-5-5-18-nak állította be defaultként...én meg beállítottam 4-4-4-12...de sajna a többiről (van még 4 v. 6 ilyen cucc amit be kéne állítanom...asszem most 3-3-6-42)...mármint az a másik 4 érték) gőzöm sincs, hogy azok micsodák...szal please segítsetek, ha tudtok...2 nap alatt 2 kékhalált sikerült begyűjtenem...noha már ment 24h-t a gép...

[Szerkesztve]

alapban nekem is 5-5-5-18 értékekkel ruházta fel a lap ezeket a memóriákat, de ezért is van ráírva a lapkákon található matricákra, hogy manuálisan kell belőni a 4-4-4-12 időzítést. elvileg ha csak a fenti négy értéket lövöd be, akkor is stabilnak kellene lenni a gépnek. 2.0 ~ 2.1 voltot javasol a gyártó, nekem 1.9 voltot ad nekik a lap, mégis tuti stabil a vas! futtas egy új cpu-z progit, az javasol még neked más értékeket is a négy alapon kívül... de szerintem ha minden más ok a gépen, elvileg nem hasalhatna el, ha csak a 4-4-4-12 értékeket állítod is be, és más értékhez nem nyúlsz, a többit annyira nem szúrhatná el a lap...

Új hozzászólás Aktív témák