- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A OnePlus 10T is törékeny jószág lett
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricochet
csendes tag
Sziasztok!
A következő gépem van:
Gigabyte EP45-UD3LR (F5-ös BIOS)
E7600 Dual-Core
GTX-260SO
2xKingmax 2GB/1066MHz DDR-II PC2-8900A problémám az lenne, hogy a gép húzása során, mikor elérem a 333-as fsb-t (ahol már váltani kell a memória szorzójának a fajtáját [elnézést ha primitíven fogalmaztam, igazából egy lelkes amatőr vagyok ilyen téren
]), az 1066-os memóriám csak 800 MHz-en bootol be. Azaz 3.2-es szorzó helyett csak 2,4-el (se a késleltetéshez, se a memória voltjához nem nyúltam). Ám miután elindítottam a prime 95 tesztet, először egyből kékhalál, majd állítottam a VCore-on és úgy kb. 1 perc után kékhalál.
Namármost azt nem tudom, hogy ez azért van, mert a memória csak 800MHz-en fut, vagy azért mert eleve nagyobb feszültséget kéne a procihoz küldenem (333x11,5 = 3,83-ig húztam).
Továbbá azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom azt elérni, hogy 1066 MHz.en működjenek a ramok (késleltetés? vagy esetleg magasabb frekvencia? vagy olyan további beállítás amit én nem vettem észre?)Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Elektromos autók - motorok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dolce Gusto
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest