Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalmar01
csendes tag
Transaction elvileg extra funkcio ami Enabled/Disabled Auto=Disabled gyakorlatilag, de lehet van benne vmi amit irtál, kiprobálom!
Hát mindenki azt irta ijesztő, tudom én is h mennyit irnak Intel honlapján. Viszont azt nem értem, h van jopár ember akinek E8200 van és 0.92V az alap fesz, nekem viszont ez az alap fesz 1.14. Lehet azért mert gyakorlatilag első szériát vettem meg még amikor kijött 2008 első felében. De ha arányosan nézzük h 0.92-1.3, és 1.14-1.45 akkor nem tünik olyan vészesnek, bár ez buta hozzáállás tudom. De az a vicces h csak egy egyszerü példát irjak. Pl: 3.85ghz-n 1.49V-on (ami everestbe 1.40 körüli értéket mutat), teljesen hibázik, tesztek is hibásak. Adok neki egy kis kakaót, 1.53V (ami everest 1.43 körüli) hibátlan, 24 órás tesztet is simán vitte.... és én ilyennel amit te meg sokan mások irtak h 1.3V 4ghz egyszerüen esélytelen... :\ Ezért gondoltam azt h nem processzor limites még a dolog. Plus kék halál üzenetek is memoria bibire utaltak.
Én ha belövöm a procim 1.3Vra örülök ha 3.3ghz körül elmegy... egyre inkább arra gondolok h ez vmi olyan széria ami másabb mint a tietek, ugyértem első széria a tietek még később jött kiforrotabb volt a 45nm. Hőmérséklettel bármilyen furcsa viszont nincs gond mert 1.53V-on is 100% FPU terhelés mellett is maximum 60-62 fok!
Ötlet?
ui: picit elkanyarodtunk a témától, de kiváncsi vagyok mit gondolsz róla!
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Router gondok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Motoros topic
- Horgász topik
- További aktív témák...
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI - 3 év garanciával
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest