Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
Szentes
üzenetére
Nem teljesen értem a problémát. (lehet én vagyok az értetlen
) Ha 4Ghz-et akarsz, akkor gondolom 444-es fsb-vel próbálkozol. Ehhez állítsd be a memória szorzót 2-esre és akkor 888MHz-en fognak futni a ramok. Ki lehet próbálni, hogy megy-e cl4-ben, ha kell, akkor adni kell neki egy kis plusz feszt. Ha nem megy cl4-ben, akkor a 2,4-es memóriaszorzót használd, és akkor pontosan 1066MHz-en, azaz gyári sebességen kell futniuk a ramoknak. Lehet, hogy ez még jobb opció, mivel így a ramot nem is kell tuningolnod, alapbeállításon is mehet, és nem kell semmivel sem foglalkoznod.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- ASUS PRIME H270-PRO alaplap (LGA1151, DDR4, ATX)
- HyperX Fury 16GB 2666MHz DDR4 / Beszámítás OK!
- 2DB Új SK Hynix DDR5 24GB PC5-5600B Notebook memória Garancia Számla
- Eladó DDR3-as DIMM (asztali) memória 4-8-8-8 GB-os modulok
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Logitech MX Master 3S for MAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Ha 4Ghz-et akarsz, akkor gondolom 444-es fsb-vel próbálkozol. Ehhez állítsd be a memória szorzót 2-esre és akkor 888MHz-en fognak futni a ramok. Ki lehet próbálni, hogy megy-e cl4-ben, ha kell, akkor adni kell neki egy kis plusz feszt. Ha nem megy cl4-ben, akkor a 2,4-es memóriaszorzót használd, és akkor pontosan 1066MHz-en, azaz gyári sebességen kell futniuk a ramoknak. Lehet, hogy ez még jobb opció, mivel így a ramot nem is kell tuningolnod, alapbeállításon is mehet, és nem kell semmivel sem foglalkoznod.