Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szentes
tag
Szeretném a segítségeteket kérni, mert meg állt a tudomány!
Fiam gépe egy Gigabyte X48DQ6 alaplap, benne egy E8400, 2X2GB G-Skill 1066 memók.
A tuning sikerült a következőképpen. Az 1066 ramok 848 körül futnak 4-4-4-12, a proci pedig 3800MHz.
A proci futna szerencsétlen 4 - 4,2GHz is a brutális ASUS hűtő miatt, de a ramokat képtelen vagyok beállítani a megfelelő beállításokra.
Annyi állítás és lehetőség van benne, hogy teljesen elvesztem ennek világában.Tudnátok nekem ebben valahogyan segíteni? Természetesen anyagilag is honorálnám azt, aki értelmesen tud ebben nekem segítséget nyújtani.
Nem okoskodókat várok, ha nem hozzá értőket.Egyáltalán alkalmas tuningra a G-Skill?
Köszönettel: Zoltán
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 26
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sorozatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest