- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejha, a mindenki által halottnak titulált ddr2 memória még igencsak virágzik! Nagyon jó érzés ezt látni.
Na de a konkrét dolog, amiért idevetültem: Gépet épitgetek és az elmúlt 4 hónapom alkatrész adás-vétellel ment el, nem sikerült olyan összeállitást vennem, ami megfelelt volna. Most viszont már úgy látszik végre összeáll. Van egy q9550 l830b550-em, ami nem szereti a lapom (asus p5q deluxe), szóval itt még változás lesz, de lassan a ramhoz érek a vételben. 500 fsb fölött szeretném járatni a proccot 12:10-es, vagy ha jobban tetszik 2,4-es ram aránnyal/szorzóval. Milyen 2x2gb ramot ajánlanátok nekem, ami birja a cl5 1200MHz+ -t? Lehet használt is, sőt sztem csak az jön ki. 32 ezrem van rá nagyjából.
Előre is köszi minden választ: Dávid.
Szerk.:léghűtésem van és garis ramot szeretnék, ergo nem nagyon cserélnék rajta hűtést, a gyári állapotban birnia kellene az 1200+t.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest