Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Netfone
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
ugy értettem, hogy szerintem, az én véleményem alapján stb...de oda is írtam és erre értettem, hogy ''arról volt szó...'', vagyis arról beszéltem, hogy én meiket venném. Amugy ez az ár érték dolog is eléggé relativ, mert lehet hogy a 800+os olcsóbb, de nem is megy annyit közel se, mint az 1066+os. Azt, hogy ez a +200mhz< kinek mennyit ér meg, azt egyéne válogatja. Ha húzni akarod a ramot, akkor kell az 1066+, és feltehetőleg nem azért írt ő sem egy tuning topiba, mert spd-n akarja nézegetni, hogy milyen jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- AliExpress tapasztalatok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Jófogás tapasztalatok
- Óra topik
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 2666MHz
- Aorus RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz GP-ARS16G33
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G SM-S918B/DS 12GB 512GB Phantom Black Gyári független Garancia Dodozában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest