Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ehhe... Na ez most off, de én azt hittem egész jó lapot veszek... 2,5 éves, de anno volt vagy 35-40 körül az ára...
Akkor most melyik árkategóriát érdemes nézni, hogy jó minőséget kapjon az ember? Illetve jó teljesítményt.
Régebben úgy gondoltam a 10-15 ezres lapok gagyik. Annyiért túl óccsó
Akkor vettem 20-25 ezerért. Aztán változott, legutóbb már 35-40 körül néztem ugye, de mostmár kiderült, hogy az is gagyi... Akkor már nemtom.
Amit tudok, hogy a következő gépemet kizárólag a PH!-s szakértő kolegák ajánlásai alapján fogom összerakni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor vettem 20-25 ezerért. Aztán változott, legutóbb már 35-40 körül néztem ugye, de mostmár kiderült, hogy az is gagyi... Akkor már nemtom.