Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Passape
üzenetére
A passzív ATI-t gondold át, ha nem akarsz drehálni. Játék alatt kb. 100 fokos lesz. [link] Egy Ilyen VGA fölött te semmit nem fogsz húzgálni léghűtéssel, csak kínozni, simán felejtős, a RAM-ok is, alaplap is, HDD is, minden sütni fog. Inkább vegyél egy refihűtőshöz egy normális hűtőt, ezért a passzív hűtőért nem szabad pénzt adni és az árban ugyanúgy benne van. Persze ez is egy módszer
Én nem is tudom hogy képzelte bárki is, hogy egy ekkora hőleadó elvisz egy ilyen VGA-t passzívban, Istenem és efölé passzív heatpipe-os alaplapi hűtés, meg tuning passzív 1200-as DDR2 , meg léggel húzott CPU
végülis, ha kirakod az ablakba februárig jó, csak árnyékban legyen
Új hozzászólás Aktív témák
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én nem is tudom hogy képzelte bárki is, hogy egy ekkora hőleadó elvisz egy ilyen VGA-t passzívban, Istenem és efölé passzív heatpipe-os alaplapi hűtés, meg tuning passzív 1200-as DDR2 , meg léggel húzott CPU
végülis, ha kirakod az ablakba februárig jó, csak árnyékban legyen