- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Te én nemtom itt van pölö az én 8200-as procim, aminek a 2x3MB-os kesse szerintem bőven elég. Ennek az alapórajele 2,67GHz. Ha beteszem 1:1-be a rammal és adok neki a BIOS-ban 1,275-öt akkor a CPUZ 1,24V és 1,25V között mászkál. Ha megnézem a dobozt ott az van, hogy max 1,25V, szóval relatíve ezt még imádja, de már így is 3,7GHz fölött van az órajel 7-es szorzóval. 8-as szorzóval is megy még 4GHz fölött is csak adni kell neki a feszt ott már azért rendesebben, de ha százalékra számolom a tuningot és hozzáveszem, hogy azért még mindig a legtöbb játéknál a magas órajel a döntő én valahogy nem vágyom AMD-re. Igaz én vízzel hűtöm, de ha meg azt nézem, hogy egy komolyabb léghűtés, mondjuk valami ninja xxxx 10k, akkor miről beszélünk? 10k-ból simán ki lehet hozni egy vízhűtést is, ami csak a procit hűti. Max kell valami nagyobb tartály, amit házilag csinál hozzá aztán kész. Ennyi. Értelek, hogy amolyan hobby nálad a dolog, nálam ez ilyen megveszem, beállítom és többet hozzá se nyúlok dolog. Egyszerűen csak az ár/teljesítmény arány érdekel a vásárlást követően. Ha az megfelel akkor elégedetten hátradőlök és részemről a tuning lezárva. Mindig húzva megy az asztali gép, nem használom olyan sokat, mivel a munkahelyi notimmal töltök le, bekapcsolom aztán megy egész éjjel, azt meg lesajnálom, meg nem is fogyaszt annyit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest