- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
e=mc²
őstag
De van
és nem is 1
hozzászólni érdemben pedig csak tapasztalat alapján tudok...
Rengeteg klienst kipróbáltam fél év csak kliens kereséssel telt el. Egyik sem volt igazán jó, mind1ikkel voltak problémáim, de főképp a többszálasokkal. Íme néhány akkor shotok:
Kéretik mellőzni a nem a hibaüzenetekből származó beszólásokat, valamint nem warezt elősegítő dolgok!
1. Bővebben: link Bővebben: link - chaten kicsit fura dolgok történtek egy alt+tab combo alkalmazásakor.
2. Bővebben: link - fogalmam nicns azóta hogy miért volt ez
3. Bővebben: link - szintén
4. Bővebben: link - a letöltési sorban jelzi mind1iknél azt hogy mennyit töltött le... amennyit a filmből, töltött, azt hozzáírta a többihez is.
5. Bővebben: link Bővebben: link - ilyen elő szokott fordulni a phantomdc-vel.
6. Bővebben: link - egy albumot töltöttem le épp vkinek és hirtelen igy jelezte ki mindenkinél.
7. Bővebben: link - ugy vette a kliens, hogy feltöltötte a filet, de mégsem.
kis érdekességBővebben: link
Jah igen nekem nagyon sokszor jött le rossz adat amit törölhettem...
Mellesleg legjobb kliens amit csak ajánlani tudok és amit még mindig használok az a BCDC++ v 4.01bx
Austi: igen
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
A technikai probléma max annyi lehet, hogy akik a többszálú letöltést csinálták a korábbi verziókhoz, elb@szták, emiatt lehettek hibák.
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, ha nekem véletlenül lett volna pár crc-s iso-m, vagy elbaszódott filmem, azokat úgy ahogy van töröltem volna. Méhogy visszaosztani... rühellem ha olyan van több Gb a gépemen, ami nem jó semmire. -
bbazsy
őstag
Igen, strong tobbszalu.
figyeled hp -jukat, mindig frisset használod, ennyi
Bővebben: link > beta versions -
Dilikutya
félisten
Nyilván mert több előnye van, mint hátránya. Én nagyjából fél évig használtam a nextDC 0.306-ot, attól kezdve hogy felfedeztem, egészen a 0.3x vonal kizárásáig. Ez alatt a fél év alatt a dc többet ment mint a Windows ami alól futtattam
És SOHA, ismétlem SOHA egyetlen hibás fájl sem fordult elő. És ez egészbiztos, mivel elég sok olyan fájlt töltök, ahol egyetlen byte eltérés miatt is lehet a kukába dobni (tömörített állományok, CD image stb). És mind működött.
Egyébként szerintem az inkonzisztencia hiba jelzésével, és a hashaléssel még az állítólagos hibák igen nagy mértékben lecsökkenthetőek lennének.
Ez a slotos kifogás is jókora baromság. Most ha töltök egy nagy állományt valami tetűlassú tagtól 2k-val (nincs meg LAN-osnak, esetleg ritka), akkor ha optimális esetben én azt a slotot igen sokáig lefoglalom. Ha viszont egyszerre tudom több usertől is tölteni, akkor hamarabb végzek. Esetleg megoldható lenne tényleg, hogy a letöltési szálakat maximalizálni lehessen. Egyébként a letöltési slotok sincsenek maximalizálva (vagyis asszem 30 a max), ergo én egyszerre igen sok slotot le tudnék foglalni. Az, hogy hibázik a dc a többszálú letöltésnél, korrigálható lenne úgy is, hogy normálisan megírják a programot. Kazaa, Getright, Bittorrent érdekes módon tud többszálon tölteni hiba nélkül. -
mert néha elrontják a nagyobb méretű állományokat. az emberek meg visszaosztják, úgy, hogy nem is tudnak róla. ja, az, hogy veled ez még nem fordult elő, nem jelenti azt, hogy ez kitaláció. én sem nyertem még ötöst a lottón...
a másik probléma meg az, hogy a többszálas letöltőprogramok nagy számban történő elterjedésekor előfordulhat, hogy egy hub ''bedugul''. pl egy 5ezres hubon lesz az usereknek 100-200 szabad slotjuk összesen, és akkor még sokat mondtam. csak nagyon hosszú sorbanállás után lehetne tölteni bárkitől is.
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest