Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
Részben egyet értek veled
Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed
De ha kicsit belegondolunk, akkor az se lenne jó szerintem ha meghalnál majd pár száz méter gyaloglás után újra tele lennél jó felszereléssel ..az már nem survival 
Viszont lehet majd lesz valami módja ennek a későbbiek folyamán , mivel még most csak a negyede a felszereléseknek ami most a játékban benne van ..
Más.:aki esetleg nem értesült még róla, jövőhét szerdán 0.37-es patch élesbe

swagger55
Igen sajnos még most nagyon sebezhető a játék
remélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert 
Új hozzászólás Aktív témák

- Napelem
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Battlefield 6
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én még nem találkoztam csalóval (kopp-kopp) igaz nem járok "nagy" szerverekre max ahol csak 20 játékos van ..viszont az , hogy ha meghalsz nem veszíted el a cuccaid nem tudom nem e "ölné" meg a játékot ,hiszen pont ez a lényeg ezért izgulsz , izgulsz és félted a karaktered, hogy nehogy meghalj és elveszítsd a felszerelésed 

remélhetőleg majd kitalálnak valamit mert a csalók (és ebből elég egy ) tönkre tud vágni egy egész szervert