- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Osszeraktam az aktualis meta alapjan egy kulon buildet, de nem nagyon jon be Iceborne utan.
Nyilvan szokni kell, de passziv heal egyszeruen OP, fogalmam sincs hogy lehet anelkul meglenni.
-
Joccc07
addikt
Valóban szóló fegyverként jó volt az a skillje. De csapatban a pike feladata igazából a sebzés. Csak sokszor azt felejtik el a fejlesztők, hogy ez nem egy igazi coop game. De szerintem marad egy az egyben csak ugye kevesebb lesz a sikeres sebzés.
Dodgenak veszi a támadás kikerülése miatt. Ez jól van így szerintem.
Most megint visszamentem chainblade-re. Nagyon megy most a pangar build. Nekem bejön a Chronovore ellen.
-
kory24
őstag
Pike-nál azt javítják.
Lehet irreális, de az az egy skillje volt. Anélkül nemsokat ér, felesleges volt akkor a nagy reworkje, újra feledésbe merül.
De majd meglátjuk, hátha nem gyengítik annyira, hogy abba hagyjam :)Szerintem akkor ez a cb nerf engem viszont nem is érint, én nem vettem észre ilyen sebezhetetlenséget eddig.
Azt igen, hogy a special használatakor amikor felugrok azt dodge-nak veszi és pl perfect strike is számolja stackekhez. Remélem ez megmarad.(Kardot meg már rég nem használom)
-
Joccc07
addikt
Elvileg a kombó után 1 másodpercig sebezhetetlen voltál. Ez ilyen 1000-ből 1-szer észrevehető volt most is.
Úgy kell elképzelni, hogy megcsinálod a kombót amit ugye a behemoth nem tud szakítani. A kombó után még további 1 másodpercig nem tudott veled mit kezdeni ha a helyzet úgy hozta, hogy pont "lecsapott" volna rád.Pike mondjuk nem fájdalmam. Ott van az a támadás (nem ismerem, sose használtam) amikor bököd olyan sebességgel, hogy kb nem is látni már a fegyvert. Az full irreális. Ha azt javítják akkor oké, ha nem akkor felesleges.
-
kory24
őstag
Azt én se nagyon vágom cb-nél milyen sebezhetetlenség szűnik meg pontosan, valami olyanról beszélnek fb és redditen. (reaper dance+momentum blades használok)
De pike-nál ha a sorozásnál kevesebb lesz találat, az mindenképpen nehezítés...
Nagyobb szinteken eddigis nehezebben vérződtek a behemotok, sokszor össze se jött 10 vérzés, vagy nem sikerül hosszabbítani. -
savior
őstag
A pisztolyról mi a véleményetek?
-
kory24
őstag
Oda dodge 3szor könnyű ütés majd nagy ütés és ez folyamatosan ismételve, azzal a moddal, hogy nem feleződik szagger sebzés.
Csakhát unalmas, monoton de nagyot üt :)
Na de az interrupt-olás vele nem könnyű, meg az ugrálás.
Meg tetszik, hogy tud letenni olyan sárgát ami damage ad aki át megy rajta.
-
kory24
őstag
Ja értem.
De attól, hogy megvan a max szintje fegyonak, az még nincs kimaxolva :)
Ha rá mész pl axe akkor ki adja milyen sebzeseket kell teljesíteni ha maxolni akarod.A mastery 50 már nekem is meglett ezek nélkül is.
Amúgy sztem kalapács nemolyan rossz.
Számomra a striker és repeater játszhatatlan :D
-
-
Joccc07
addikt
Én maxoltam

Tegnap én is ütöttem. De az a rohadt wing nekem nagyon nem akar esni. Ezidáig esett 3.
Engem utál most a játék vagy nem tudom.
Grat hozzá.
Nekem nem tetszik kimondottan. Még mindig a pulcsi a kedvencem.
Na meg a watcher kit az előzőből. Szívtam is a fogam, 1200 plat. 
Persze, hogy vissza. Ami az elmúlt 3mp-ben történik az visszatekerődik. -
kory24
őstag
Kiváncsi lennék a masreyt hányan maxolják ki

Az a része, hogy leölni a behemótot a saját cuccaiból felöltözve 10x eléggé fárasztó/unalmas/értelmetlen....
1-2-nél megcsináltam, de abba is hagytam
Más:
Meg lett a Chrono jelmezem

Nekem tetszik

CB-ből megcsináltam a radian legendaryt, folyamatba még a pike.
Legendary képesség előnye, hogy halálból is visszahoz

-
Joccc07
addikt
Szia,
Igen, hosszútávon is az. Több száz órával a hátam mögött merem ezt kijelenteni.
Mire gondolsz pontosan? Folyamatosan jön új tartalom. A leghosszabb távú cél jelenleg a slayer's path kimaxolása és a mastery kimaxolása.
Nem késő szerintem most a legjobb elkezdeni. Nem rég újult meg a játék. Azzal is amit te is említettél. A régi rendszerben több volt a várakozás mint a valós harc. A Hg bevezetésével sokkal fluidabb lett minden. Mostani frissítéssel kaptunk egy mini raidet is. (Mondjuk csak én hívom így
) -
savior
őstag
Játszottam egyet egy régi karakteremmel és sokan voltunk a térképen meg bossból is sok volt. Ez micsoda? Régen 1 térkép azt hiszem 4-5 emberes volt és 1 behemótos.
-
savior
őstag
Helló.
Azt akarom kérdezni, hogy hosszú távon szórakoztató e a játék?
Mik benne a hosszútávú célok, lehetőségek?
Sokáig lehet e benne fejlődni?
Nem késő e most elkezdeni? -
kory24
őstag
Az a baj ezzel az új pályával, mint a többivel

Mivel nyitott módban bárki oda mehet, ha megvan a szintje.
És sajnos vannak sokan akik "gyengébbek" de úgy vannak vele, majd lesznek erősebbek a csapatban akik úgyis "lehozzák" ők meg megkapják drop.
Még ha csak 1 ilyen is van mondjuk a 6 főből az oké, de ha több akkor már gáz....
Ezért is ment el kedvem a közös mapoktól, sokszor sima behemotok is elhagyják szigetet nemhogy pl extrem power eventesek....
Itt új Boss-nál ugyanez, odajön 1-2 ilyen kezdőbb játékos és elég is, hogy ne sikerüljön a boss, és itt már 8 crono kő az jelentős időbukás, mert persze náluk az nincs
Most is elindultam, hogy farmolok ilyen köveket, indítottam nyitott HG, nekimentem első mob majd megjelenik egy slayer majd elmegy, kb mikor végzek visszajön beleüt 1-2 és még ki is írja Thank You.
Majd kövi szörnynél dettó, míg én leölöm ő csak ott nézi
Erről az jut eszembe mikor voltam egy urska esca ott 2-en mentem egy slayer-el, de olyan gyenge volt belátta és inkább minden mapon odament végéhez ahol talentet kell felvenni és ott várta míg én végzek a szörny(ekk)el.... Majd még képes volt ezek után Urská-nál benyögni "Focus on Tail please" ....
Na majdnem kiléptem a francba....Most is sinkább elmentem egyedül farmolni a chrono stone-okat....
Csakhát ezzel megölik az élményt, hogy közös vadászat, közös multiplayer játék.
Nehéz normális csapatot találni....
-
kory24
őstag
Én mindenhova sok hp build használok :)
Inkább tartson picit tovább le ölni, de ne haljak. (az nagyon idegesít).Az a küldi fura...
Láttam előtte fb fotó.
Mondom ez engem nem érdekel, az életbe nem lesz meg. Wound strikerrel... 50.000 shrowd..Felvettem voktam egy mapon keveset majd ramsgate jelezte kész küldi.
-
Joccc07
addikt
Ha dps buildbe vagy akkor instant fekszel. Én már csak tudom. Első próbálkozásra mentünk 8-an szüzek. Feküdtünk sokszor. De lehoztuk.
Én azért lvl 20-al mentem biztos ami nem alapon. A cella nem is tudom mit ad. Még meg se néztem.
A legendary az visszateker 3mp-et. Ha jól tudom.
Hogy állsz az aniversary eventtel? Melyiket kezdted? 50.000 shrowd vagy 1millió part break?

-
kory24
őstag
Na végre kipróbáltam.
Nemannyira nehéz, bár néha leviszi jócskán hp-t.
Szárnyát elég nehéz becélozni, nem is annyira erőltettem, de még így is 6 körből 3 lett
Jobb arány, mint az Urska farka
Tetszik, főleg hogy 20+ ő is meg az előtte levő mob is, így szintezni is jól lehet vele .
18ason mentem oda 3 vagy 4 kör alatt meg is lett a lvl20.Viszont a páncéljai nemigazán jönnek be, bár még nem próbáltam mennyire jó ez a Pulse cella.
Fegyvere nem tűnik rossznak, hisz umbralos mobok elég erősek, radiános meg nemsok van mapokon.
De a ebbe az idő visszautazós legendary képességbe nemsok előnyt látok, de majd kiderül.
1 próbát kap majd
-
Joccc07
addikt
Kapott egy saját szigetet. Amit a trailerben is láthattál. A sziget végén van egy hely amit nevezzünk oltárnak. Ott tudod megidézni. De csak akkor ha megvan a megfelelő mennyiségű köved (ennek most így nem tudom a nevét). Ha ez megvan akkor meg tudod idézni. De érdemes többen nekivágni mert azért kemény tud lenni.
Tök jó volt tegnap látni, hogy a slayerek összetartottak. Nem csak rohant mindenki össze vissza a mapon. Mentünk együtt gyűjteni a köveket majd ha megvolt. Futás az oltárhoz. Ott bevártunk mindenkit és az egyikünk aktiválta a kaput. Azután elkezdődött egy event. Olyan mint a random eventek egy sima Hg mapon. Ha annak a végére értél akkor jött az új behemoth. Az első szelet az életéből könnyen lejött utána bedurvul. Azt se tudtuk mi van. Mindenki feküdt és chatelt. Ekkor jöttek ezek a fent említett bűvös szavak .
Rég élveztem ennyire egy vadászatot. Olyan volt az egész a szigetre étkezéstől kezdve a végéig mint egy mini raid. Csak ugye feladványok nélkül. -
kory24
őstag
Az jó.
Látom könnyebb lesz elkolteni.
Limitedbe igyanazt meg lehet venni még egyszer dupla áron :)Meg ha jól láttam került be érkezési animáció is.
Játszani még nem volt időm, meló ma is.... :(
De aztán 3 nap pihi :)
Ha jól olvastam most van vmi évfordulós küldi is csak rövid ideig 4 nap talán (?)
-
kory24
őstag
Egész pontosan így állok:
Legjobban a pike és chainblade tetszik mostanában, főleg a könnyű interrupt miatt

De szeretem még a fejszét is a jó nagy sebzés miatt, csakhát ott meg idegesítő, hogy folyamat ölni kell, hogy fennt tartsam a damage levelt...
Hammer is tetszik szép sebzés, de az meg unalmas csak azt az 1 skill sort tolni újra és újra, valamint számomra macerás vele interruptolni meg "repülgetni".Ami fura, hogy eleinte csak karddal játszottam, már meg egyáltalán nem, így a többi után olyan uncsinak tűnik, nincs benne semmi extra. Jó max a forgás ami viszont szinte halhatatlan

A lvl 50 master slayer nekem is meglett.
A héten könnyebb volt trial, sikerült a dauntless szinten is 200sm, jó lenne majd még legalább 300 és egy koronát venni

-
Joccc07
addikt
Mindig csak annyit látok, hogy online vagy. Majd egy perc múlva offline

A drón nekem is tetszik. Van egy olyan érzésem, hogy ez a pet előfutára.20. Reforge?
kemény vagy. Nekem most jön a 7. Axe 3. Chainblade , 3. Sword, 2. Striker. Ha jól emlékszem akkor a 3. Pike reforge. A hammer meg ott rohad meg ahol van. 
Lvl 50 nekem megvan. De a mastery az most nem mozgat. Sokminden megvan már.
Maradok még. Elegem van a sok PvP 🌲szságból. -
kory24
őstag
Én játszok, elég sokat

Ahogy végeztem a perfect strike-al bejött ez a friend forever (drónos). Ami feleslegessé tette elözőt (4ből 1 oszlop lett...)
Épp ma lett kész ez a drónos path.
Slayer path is majdnem kész, csak pár pylon meg ital ninsc kimaxolva (meg a gránátok de azok sztem nem is lesznek
)Pike-al ma lett meg a 20. reforge, de még mindig van hogy felmérgel néha. (pl mikor wound piával se tudom sebezni behemothot és lejár a 10wound....)
Kivi leszek radian bossra, de új legendary képesség meg az ús cella nem tűnik túl jónak....
Egyébként néha én is belegondolok ennek már vége, nincs cél...
Elkezdtem mastery, pl boreus leöltem full boresu szett és így csillagos lett, de kizárt full karabak szettet csináljak meg mindből..... Tehát azt is hagyom

-
Busterftw
nagyúr
Deep Rock-ot eloszor haverokkal kezdtuk jatszani, de aztan kikoptak es most masokhoz csatlakozom be, a community a legjobb amit jatekban lattam, teljesen idegenekkel is fun jatszani.
A kovetkezo nagyobb patchben jonnek uj fegyverek is, bar meg az odebb van.
Jott modding support is, bar nem teljes, vannak brutal hostok
-
Joccc07
addikt
válasz
Busterftw
üzenetére
Én még kitartok. Nincs is nagyon más ami érdekel. Nem mondom van mit elővenni. Például most játszottam végig a Plague Tale-t. Eszméletlen jó volt. Érdemes végigjátszani. Még a Snowrunner az ami többet van elindítva.
Ezen felül letöltöttem újra a breakpoint-ot. Elég meh kategória.
Megnéztem az említett Deep Rock Galactic-ot de nem jött át. Lehet ha játszanék vele akkor bejönne. De most 30€-t nem akarok beálldozni. Főleg ha nem jön be. -
Busterftw
nagyúr
Mar jo ideje nem, patch-eket elolvasom, de ennyi.
Az a baj, hogy hiaba jon "uj" content, minden ugyanaz.
A jatek bejon, de nincs ami ott tartana. Amint osszejon egy jo vagy "meta" gear, igazabol ennyi volt az ujdonsag.Deep Rock Galactic-et 1 ev utan is elvezem, most jott ki a Rome TW Remastered, orok kedvenc, szoval elvagyok

-
Joccc07
addikt
Láttam. Érdekes lesz.

Szerintem az marad. Mondjuk, ha megy az se gond. Mert már mindent megvettem és így is maradt bőven. Ott is van valami szezon. Bármit is jelentsen.
Sokszor el sem lövöm mert egyszerűen elfelejtem. Így nekem ez nem fáj annyira. Abból a szempontból jó, hogy ha nehezen megy le az adott behemoth akkor akár 2x is elhasználhatod.
-
kory24
őstag
Holnap jön update, új season:
Ilyenkor vajon a a Reward cache-béli fizető eszköz megmarad, átvívődik?
Vagy el kellene költenem?Ez elég fura/szomorú, miért kellett:
Legendary weapon abilities now have a timed cooldown, in addition to refreshing when a Behemoth is killed. The activation icon shows how much time is left on the ability’s cooldown.
Malkarion Legendaries: 2 minutes
Torgadoro Legendaries: 1.5 minutes
Thrax Legendaries: 2 minutes
Agarus Legendaries: 5 minutes
Urska Legendaries: 3.5 minutes
Chronovore Legendaries: 1.5 minutes -
kory24
őstag
Ez a drónos cucc egész jónak tűnik :)
De nem értem a primalt miért kellett könnyíteni, 4 oszlopból 1 re csökkenteni.
Így a perfect strike bal oldala a slayer pathba értelmét veszti. -
kory24
őstag
Ez a privát map is jó is meg nem is...
Ha rutinos, erős játékosokkal kerülök egy hunting mapra úgy lehet jól haladni és élvezetes is a közös játék, de ha nagyon gyenge/kezdő játékosokkal kerülök, akkor az nagyon bosszantó tud lenni, szenvedés az egész olykor...
Mehetek persze én is privát map, megy is a max szintű amit enged, jön is jól ezért exp.
Csakhát nekem egyedül menni mapon unalmas... :sEsca is hiába megy egyedül jobb szeretem közösbe, ott még az se baj ha többiek gyengébbek, ott nem annyira zavaró mint mapokon.
Másik a halmozódó értékek.
Lassan van 3000 combar meritsem, de nem tudom mire költeni már.
Pénzem is lassan fél millió.Jó lenne lehetne konvertálni valamilyen arányban a meritsek között, vagy valamire beváltani vagy hasonló

-
kory24
őstag
Még jó, hogy végeztem a Primal behemoth-okkal (kész slayer pathban), erre ma jönnek az Elder Behemothok
:Legalább foglalkoznak a játékkal, jönnek újítások, mégha érdekesek is.....
-
Joccc07
addikt
Fegyo szint csak lvl 25. A master slayer title-t kapod lvl 50-en. Az fegyver független. Vagy másra gondolsz?
-
kory24
őstag
Eddig nem foglalkoztam vele és 48.
De lassan már nincs célom :s
(nemsoká ez a perfect strike is kész) ezért gondoltam megcsinalom lvl 50.Ha megcsinálom egyik fegyóval, akkor aztán használhatom ezt a title-t masikkal is igaz? :)
-
Joccc07
addikt
Ha célirányosan mész akkor persze gyorsabban. Nekem úgy, hogy nem foglalkoztam vele volt kb 1 év.
-
kory24
őstag
Meglett kövi célom:
Az utolsó 2 fegyvert bármennyire is próbálom nemtudom megszeretni

(majd lehet a napi bountikkal viszem ki legalább strikert, mert támseb jól jönne)De ez az 5 eléggé megtetszett.
Mai update: [link]
Az az "aether rush" mi pontosan?
-
Joccc07
addikt
Ez várható volt. Voltak nagyon op buildek amiket nem lehetett szakítani. Sword rework után a pörgős skill is ilyen volt. Először ha beraktad a skill-t akkor amíg tartott(most is ad + időt sebzés után csak most már kevesebbet) nem sebződtél és nem is tudták a behemothok megszakítani. Szakítani most se tud de legalább sebeznek.
Ha nagyon elbaszták akkor az úgyis javításra kerül. Ha meg annyira nem akkor úgyis lesz op build. Win-win

-
kory24
őstag
Továbbra is úgy érzem, hogy elbaszták / gyengítették war pike-ot.
Eddig szerettem, mostmár nem..
Csakhát sok időm, energiám benne, így kuka....
-
Joccc07
addikt
Rövid távon semmi. Szerintem. Hosszú távon lesz majd jelentősége. Ez csak a rework kezdete. Gondolom mélyíteni akarják a buildelést. Ha eddig sikerült már 300k part damage-t tolnod akkor majd most lesz 500k is.
Ha van egy jó builded amit simán összeraksz 2 perc alatt, (ha nem ma kezdted természetesen) akkor majd most erősebb lehet és lehet mélyíteni úgy, hogy ne legyen két egyforma copy nélkül.
Asszem ez értelmetlenre sikeredett.
De remélem érted mire is akarok gondolni. Ja és igen, amit te is írtál.
Más: Nekem a tegnapi daily töltéssel együtt volt 5 perc.

-
kory24
őstag
Valaki tudja, hogy mi értelme ennek az újításnak?
Mire valók ezek a Primal behemótok?
Meg mi ennek a Perfekt Strike-nak a célja?Vagy csak annyi, hogy öljek primal behemótot, ami nehezebb mint a sima és kapok fragmant kristályt, amivel slayer path-ban nyithatom új ágak, amivel a primal behemót is könnyebb lesz?

Ezek közül melyiknek van értelme fejleszteni?

-
-
kory24
őstag
Csak azért vettem meg, mert kb "ingyen" van :D
1150 plat 3500ft (1 plat = 3,04ft)
Azzal a skinnel meg adnak még 1650 platot 5200ft-ért (1 plat = 3,15ft)
Én szeretem pike, eddig is egyik kedvenc volt, csak nagyon nehezen találtam meg hozzá a számomra megfelelő buildet.
Remélem nem kell újra kísérleteznem...Este nemsok időm volt még játszani, ma is meló :(
-
kory24
őstag
Használtok war pike-ot?
Nemtudom, hogy ettől az át dolgozástól jobb lett-e vagy rosszabb..
A dodge animációt nemtudom miért kellett erre változtatni.
A damage meter viszont jó hogy eltűnt.Van a "Executioners Spearhead" mod.
Eddig, ha a mapon összejött a 10 seb az megmaradt amíg ott voltam a mapon, nem járt le.
Úgy tűnik ezen változtattak :( Mostmár lejár egy idő után.Meg mintha a keletkező seb is hamarabb eltűnne, mibt ezelőtt.
Nemtudom Savage perknek van-e még így értelme.
Az a war pike skin tényleg jól néz ki. (piros pulzáló, meg is vettem :D)
-
Busterftw
nagyúr
En is talan ha hetente belogolok, lenyomok egy Escat aztan ennyi.
Ide kell egy teljes rework ugy erzem, foleg a HG es Esca, hogy egy jobb online/coop elmeny legyen, mint ez a "megyek es olok mert kell x cucc".Ha van kivel jatszani, Valheimet tudom ajanlani. Early Access de brutal mennyi content van benne.
-
Joccc07
addikt
Az a baj, hogy nincs más ami legalább egy kicsit is lekötne. Ets2-t este nem tudok játszani mert bealszok.

Div2 a hulladék szóval lett egyenlő főleg most, hogy ismétlik a seasonoket.
Az Outriders érdekelne de nincs most rá 60€-m. Meg már nem is akarok ennyit költeni játékra.
Az, hogy néha csepegtetek a Dauntless-be az más tészta. Ott is inkább a packokat szoktam.
Hint: Azért a fizetős warpike skint azt nézd meg.
-
Joccc07
addikt
Amiről már korábban beszéltünk is, hogy több fizetős cucc jön. Lásd most a slayer club. Ez lényegében egy havi előfizetés. Emellé meg jön a hunt pass az további platot jelent. Minden fegyvert kivettek a hunt passból. Mentek a reward cache-be. Jó, mondjuk a hunt pass csak egyszer fizetős mert utána mindig visszakapod a platot.
-
Joccc07
addikt
Üdv,
Na mit szóltok az új frissítéshez? Jó lett, végre történik valami. Igaz elment egy kicsit rossz irányba is de ezt tudtuk. Várható volt. Még nem néztem át tüzetesen de ígéretes. A napi/heti challengek amik jöttek is jók. Legalább van értelme játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- 2x 120gb ssd-k hibátlanul eladóak egyben
- Gigabyte 1660 OC 6GB hibátlan.
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kemény vagy. Nekem most jön a 7. Axe 3. Chainblade , 3. Sword, 2. Striker. Ha jól emlékszem akkor a 3. Pike reforge. A hammer meg ott rohad meg ahol van.