Új hozzászólás Aktív témák

• kory24

őstag

Az a baj ezzel az új pályával, mint a többivel :D
    Mivel nyitott módban bárki oda mehet, ha megvan a szintje.
    És sajnos vannak sokan akik "gyengébbek" de úgy vannak vele, majd lesznek erősebbek a csapatban akik úgyis "lehozzák" ők meg megkapják drop.
    Még ha csak 1 ilyen is van mondjuk a 6 főből az oké, de ha több akkor már gáz....
    Ezért is ment el kedvem a közös mapoktól, sokszor sima behemotok is elhagyják szigetet nemhogy pl extrem power eventesek....
    Itt új Boss-nál ugyanez, odajön 1-2 ilyen kezdőbb játékos és elég is, hogy ne sikerüljön a boss, és itt már 8 crono kő az jelentős időbukás, mert persze náluk az nincs :)

Most is elindultam, hogy farmolok ilyen köveket, indítottam nyitott HG, nekimentem első mob majd megjelenik egy slayer majd elmegy, kb mikor végzek visszajön beleüt 1-2 és még ki is írja Thank You.
    Majd kövi szörnynél dettó, míg én leölöm ő csak ott nézi :D
    Erről az jut eszembe mikor voltam egy urska esca ott 2-en mentem egy slayer-el, de olyan gyenge volt belátta és inkább minden mapon odament végéhez ahol talentet kell felvenni és ott várta míg én végzek a szörny(ekk)el.... Majd még képes volt ezek után Urská-nál benyögni "Focus on Tail please" ....
    Na majdnem kiléptem a francba....

Most is sinkább elmentem egyedül farmolni a chrono stone-okat....

Csakhát ezzel megölik az élményt, hogy közös vadászat, közös multiplayer játék.

Nehéz normális csapatot találni....

Új hozzászólás Aktív témák