- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Ez az összefoglaló a Darwin Project című játékkal és annak világával foglalkozik.
Hivatalos oldal
Steam-es oldal
Xbox-os oldal
Hivatalos Trailer
Új hozzászólás Aktív témák
-
travix
aktív tag
válasz
JackFeryll #18 üzenetére
Én is ráuntam 10 óra játékidő után. Az a rossz, hogy nincs a lootolásnak nagy értéke így elveszti a varázsát. A harc meg monoton, mindig ugyanúgy zajlik.
-
JackFeryll
őstag
Egyelőre visszakértem az árát annyira nem tetszik a harcrendszer.
A közelharc oké, elég késleltetett, de ezt máshonnan már megszokhattuk. A nyilazást viszont nem tudom megszeretni. Olyan mintha valami hatalmas hitboxa lenne a nyílvesszőnek és mindenhogy találna. Túl árkád. Gondolom azért mert elég limitált a "készlet" a játékosnál, de semmi más rendszerhez nem fogható. War of the roses/ Chivalry / Mount & Blade/ Kingdom Come/ de akár még az elder scrolls-okat is meg lehetne említeni. Ilyet még nem tapasztaltam. -
l.skywalker
titán
Ha valakit érdekel, ma este 20:00-kor a mixer.com/DM21Gaming-en meghívásos verseny lesz látható 10 neves streamer részvételével.
-
l.skywalker
titán
Mindenki aki tesztelte a játékot Alfa vagy Beta szinten megkapja Steam-en az Early Acces verziót! [link]
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
l.skywalker #12 üzenetére
Nekem eddig bejön. Mindenképp jó pont, hogy stabil, nem laggol. A játékmenet számomra pörgős, tetszik, hogy némely kunyhóban látni egy eszközön, hogy a többi játékos melyik zónában van, és hol helyezkedik el. Egy filmre emlékeztet a játékstílus,.. az éhezők viadala.. Eszembe jutott a címe!
-
3L1T3
addikt
válasz
l.skywalker #12 üzenetére
Nagyon egyedi és jó!
-
l.skywalker
titán
Én tegnap lebetegedtem, ma este fogom megnézni. Van aki már próbálta? Vélemények?
-
travix
aktív tag
Egyébként nekem is könyvtárban van, ezek szerint ingyenes azoknak akik játszottak a bétával?
-
l.skywalker
titán
válasz
DrTechnoid #5 üzenetére
Alfa vagy Beta kódot nem váltottál be?
-
travix
aktív tag
20 euroig vevős játék, a béta elég jó móka volt.
-
-
3L1T3
addikt
Heyho, szerintem kipróbálom!
-
l.skywalker
titán
Ma helyi idő szerint este 9-órától vásárolható lesz a játék, ha minden igaz, akkor az első pár óra Trial jelleggel ingyenes lesz.
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Március 9-én indul a legújabb Battle Royale típusú játék a Darwin Project. Én személy szerint biztosan belekezdek Xboxon, remélem sokan kipróbáljuk és bízom benne, hogy új élményeket fog nyújtani. A következő napokban megpróbálok minden információt feltölteni és megosztani veletek, addig is, jó Manhunt-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged