Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Topik halott. Zárható..
-
Keeperv85
nagyúr
Valaki érti a Keepers of the Void főellenségének párbeszédét? Oké és is felfogtam, de valami mintha nem stimmelne Ionos szövegével....

-
Keeperv85
nagyúr
Nos, nem tudom ki hogy van vele, de ahányszor meglátom...
[link]Stasis Hollow form.
-
Deck
titán
Megvette a Gunfire Games-t a THQ Nordic. Ennek örülök így nagyobb az esély a DS 4-re

-
Keeperv85
nagyúr
Nem sok esélyét érzem.
Elég húzós mennyiség lefordítani is... és hát láthattátok, hogy néha cseppet sem egyértelmű a nyelvezete. Még a második rész fordításába is vissza kell nyúlnom, mivel abban is akadt egy-két hiba. Ráadásul a fejlesztőkről lepattan az olyan levél, hogy ugyan nem tennék-e hivatalosan bele, mert... 
----------------
Köszi, akkor nem javítom át. Fantasztikus egyébként, hogy így PC-n meg alapban hülyeséget ír.... -
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Aki kontrollerrel játszik attól kérdezném: az hollow form váltáshoz két gombot kell lenyomni? PC-n bill+egér mellett is kettőt ír ki, de van mód javítani a szövegen a magyarításban, ha f.szság és nem kell megnyomni két gombot...
-
Deck
titán
Megjelent és tölthető az új DLC! Keepers of the Void!
-
Deck
titán
Thx! Imádtam nagyon végig a játékot

Igen az. 666db-ot..
Ezen a részen kb 20-25db-ot lehet gyilkolni vele ha körbe futsz majd végzel velük. Előtte veszel rengeteg Havoc feltöltő "kristályt".
(Nemis léptem szintet a 2. végigjátszásom során volt kb fél milla soulom.) Aztán meghalsz újra benyomod a Havoc feltöltő cuccot és újra..
Persze előtte elmentettem pendrivera, hogy miután megvan visszatöltsem és így megvan minden soulom.Az 1 millió soul se nehéz. Van nálad 50k mondjuk, meghalsz, felveszed.
És ezt addig amíg be nem adja a trófeát
-
BOBAKILL
őstag
Úgy van ahogy mondod. Csakhogy először apocalypticon valamiért valtottam a menüben majd vissza. Nemtudom miért, fasz vagyok. Apocalypticon toltam végig de nem adta be a végén.

Normálon megvolt ott meg az Abraxisos dolgot basztam el.
Mindegy, úgyis végigviszem majd hogy belejojjek ujra.
Asszem talán az összes fokozaton végig kell játszani a trophyert...de nem bizti.
Amúgy ebayről vagy valahonnan meg akarom szerezni a gyűjtői kiadás Fury figuráját, nekem nagyon bejön. -
-
BOBAKILL
őstag
Köszi, most dark soulsozom de majd előveszem újra a platinához.
Egyiket sem öltem meg mert elbénáztam valahol pedig tudtam hogy kell a platinához.
Egyszer még végig kellene vinnem apocalypticon. Egyszer már megcsináltam de valamiért elállítottam a nehézséget majd vissza és már nem adta be a trophyt... LOL.
Mondjuk nem sok idő végigjátszani ha speedrunol az ember. -
Deck
titán
Köszi! Minden percét imádtam a játéknak

Az új DLC ami még nem jelent meg arról lehet tudni milyen lesz?
Néhány farmolos trófeához van pár hasznos trükk ha platináznád akkor majd szívesen leírom őket.*****Spoiler!!!! *****
Megölöd Abraxist majd elmész a Lord of the Hollows-hoz és őt nem ölöd meg.
Ezért, jár a A Parting Gift trófea.
*****Spoiler vége!!!!***** -
Deck
titán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Utólag gondoltam rá, hogy akkor mentettem volna egyet, felmásolom pendrivera majd vissza ha kellett volna.. De hát utólag okos az ember..

Lehet játszok most mással aztán majd visszatérek később újra. 1-2 is be kell pótolnom de nem hiszem, hogy annyira fog tetszeni mint a 3. -
Deck
titán
Végére értem a játéknak.
Meglett a "Death Incarnate" trófea is az Apocalyptic nehézség miatt!
Nekem nagyon bejött ez a játék, nagyon szeretem az ilyeneket! Alig várom a következő részt
Ha könnyebb lett volna tuti nem tetszene ennyire de így aztán.. 
Hiányzik kb 10 trófea ami mind gyűjtőgetős. De a játék végén kiírta, hogy Armageddon 1 és válasszak nehézségét, kiválasztottam majd elindult az elejétől. Gondolom ng+. De nincsenek meg a formáim se így nem fogom tudni megcsinálni azokat amikhez kellenek és vihetem el újra addig, hogy meglegyen az utolsó forma is. Itt akkor legyen story mód és fussak végig a játékon majd farmoljam ki a trófeákat?
(ezután neki esek majd a Dark Souls trilógiát platinázni, mert a Nioh megvan
) -
Deck
titán
Van aki erre jár most?

Spoiler!!!!!!!
Nem tudom kit öljek meg és mit befolyásol. Esetleg jár-r valamelyikért trófea?
Abraxis vagy Lords of Hollows?
-
Deck
titán
Egyre jobban megy, bár a vége mindig ugyanaz..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Deck
titán
Az elmúlt napokba sajnos nem volt időm játszani de holnap egész nap Fury-zok

Melyik a legnehezebb boss a játékba? -
Deck
titán
De utálom a dupla boss fightokat..

-
Deck
titán
Niert mindenképp végigjátszom. A Diablot soha nem próbáltam ki még. Tudom szégyen, nem vagyok rá büszke

Darksiders 3 Sloth pipa. Majdnem elsőre.. Tudjátok milyen az, hogy elsőre majdnem megvan a boss alig marad élete majd meghalsz, ezután a következő próbálkozásokon meg alig tudsz hozzáérni mert ideges vagy..
Kb 5.re meglett. Nem volt nehéz 
Tehát akkor a 7 főbűnből kész van 3? Nem spoileresen jöhet erről valami infó srácok
Illetve külföldi fórumokon azt írják az Arcane növelése a tökéletes dodge utáni counter attackot erősebbé teszi.
-
BOBAKILL
őstag
Nier-t ki ne hagyd! Fantasztikus alkotás, lenyűgöző zenével, történettel és pörgős akcióval.
Én szerettem a Diablot is, ez meg nagyon hasonló lesz.
Jó lenne egy hagyományos akciójáték szerintem is. Nem tudom miért nem folytatják a storyt. Vagy a főstoryt is itt folytatják majd vajon? -
Deck
titán
Amúgy nekem a kedvenc játékaim akció rpg-k. Ez a Nioh, Dark Souls, Bloodbourne, Darksiders, God of War (legnehezebb fokozat) , Darksiders 3 (Apocalyptic). Nier is fasza csak még időm nem volt rá. Egyszerűen imádom az ilyet, hogy jól kell játszani, dodge, támadás, counter attack, egyszerűen beszippantanak ezek

-
Keeperv85
nagyúr
Hát én konkrétan a lelkeket csak szintlépésre használom.
Érdemes az Arcanera is valamennyit fejleszteni, de a Strenght az, ami mérvadó. Csak az Arcane damagere van hatással az Arcane.Azt hiszem 100 szint van, igen, de 60 fölé még nem jutottam. Éppen felfedezek. Lent vagyok az utolsó előtti valódi bűn helye körül, onnan megyek majd némi loot után a metróba vissza...
Elfelejtettem kit kell levágni, de tartok tőle, hogy egy nagyon utált rész jön most...
Még 1540 sor van vissza és kész a fordítás is.
-
Deck
titán
Averice kifektetve..

Nagyon faszák a zenék a fightok alatt, jó boss fight volt nagyon
-
Deck
titán
Alapból tetszett a játék de minél többet játszok annál jobban. Nem is értem a sok kritikust, hogy ez *ar lett, csak akkor játsz vele ha nincs más mert unalmas, valaki felhozta aztyhogy túl nehéz így *ar..
Nem is értem ezeket a véleményeket
Itt se vagyunk sokan akik játszanak vele.
Fegyver fejlesztésnél amúgy érdemes egyre koncentrálni ugye? Másik armort se találtam még.Code Vein béta teszt lesz holnaptól. Souls játék lesz. Így, hátha érdekel valakit innen még.
Illetve, van itt olyan aki rajtam kívül ismeri a Sinner Sacrifice for Redemption-t?
-
Keeperv85
nagyúr
Kettő opcionális boss? Kire gondolsz?
SPOILER!Az első kettő boss eleve fake.... Ha a Lord of Hollows vs. Abraxis páros opcionálisként értendő... hát... Végső soron, igen.... Usiel pedig nem opcionális és amúgy sem lehet már végezni vele...
SPOILER VÉGE
Hatalmas szívás nehezebb fokozaton majd ezután jön....

-
Deck
titán
Pedig a Nioh DLC-k nagyon jók, platina is megvan

Darksiders 1,2 is megvan de a 3-al kezdtem, aztán jön a többi. Wrath meglett 2.ra most fasza volta zene és a harc is. Igen, azért is Apocalyptic-on játszom, hogy meglehessen a platina. Nekem is nagyon bejön a Darksiders világa, történet, minden

Persze kilehet tanulni a dolgokat de ha rontasz nagyon büntet. -
BOBAKILL
őstag
Jaja, én is élveztem nagyon.
De sztem azért nem nehéz kitanulni a mozgásukat, viszont büntet a játék rendesen ha elvéted a lépést. Remélem lesz dlc is hozzá. Egy aréna kieg jött ki hozzá már. Szóval akkor Wrath-nál jársz?
Nekem nagyon bejön ez a világ, és ha neked is akkor az előző 2 rész is nagyon tetszeni fog. Mondjuk lehetne pc-n kicsit optimalizáltabb a gém. 1660ti-vel is néha leugrik a frame 60 alá. De ez legyen a legnagyobb baj.A platinához végig kell még vinni párszor mert van 2 opcionális boss is+a nehézségi szintekért is jár trophy(achi).
Most vettem meg a Nioht pcre, ps-en már végigvittem az alapjátékot, a dlc-nél elakadtam. Na de majd most!

-
Deck
titán
Srácok az Darksiders 1-2 Normál és Apocalyptic nehézsége között mi a különbség?
Félre teszek minden más játékot és kipörgetem a Darksiders trilógiát
-
Keeperv85
nagyúr
Sorrendileg a következőt javasolnám:
DS3
DS1
DS2Valahogy így emelkedik a minőség is....
Várjuk a Keepers if The Void DLC-t. Nagyjából 67% a magyarítás állapota... Szóvál elég apokaliptikus a hangulat...
-
Deck
titán
Ennyire kihalt játék topikot se láttam még. Nincs itt senki?

-
Keeperv85
nagyúr
Nem mondom, hogy rossz, de van pár szívfájdalmam, ami szerintem nem csak nekem van...
- nincsen lovunk.. Lovas létünkre. Meh...

- nincsenek páncélok, kivéve az előrendelőit, azon felül a menüje is felesleges az egésznek..
- nincsenek lootboxok, ami fényében annak nagy baj, hogy a pálya kissé kaotikus és a francnak sincs kedve kóvályogni pár vacakért órákat, ha nem is arra kéne haladni... NINCS TÉRKÉP.. WTF....

- teljesen eltűntek a platform elemek szinte: egyetlen szakaszt sem tudok felizézni, ami arra alapozott volna. Nyomokban vannak, de rémisztően kevéske és nem hangsúlyosak+1, vagy inkább -1:
Mi volt már ez a befejezés...? Értem a lezárást, de akkor is...
Nekem nem laggol: igaz jóval a gépigény alatt van a gépem, szóval medium fölé inkább nem. GOG verzióm van.
Egyébként sokan kérdezték, hogy van-e/lesz-e fall damage: igen, van! Sőt! Ha kevés az életerőd, meg is halsz egy elcseszett ugrást követően.
És na ná: mindenki feltámad a boss-okon kívül. akikkel egyébként nem árt vigyázni: mindegyik legyőzésével szintet lépnek az ellenfelek...

-
BOBAKILL
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szia.
Sloth boss előtt lehet leugrálni alagutakba, többfelé is. Én úgy gondolom ott tálalod meg azt a helyet valahol. Nem emlékszem már pedig kétszer végigvittem.
Én arra tippelek hogy a dlcvel jön majd folytatása a storynak. Elvileg steamen elő lehet rendelni.
Remélem lesz 4.resz, és ott összeállnak majd a lovasok.
Akármennyire lehúzták ezt a játékot én nagyon élveztem. Persze a laggok zavartak de ennek ellenére jó játéknak tartom.
Rampaget egy angyal kardja ölte meg. Elvileg. Remélem a dlcben kap lovat Fury, mégis csak egy lovas. Ha lesz dlc... -
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Mielőtt még kihűlne ennek az izének a hullája...khm... szóval mielőtt eltűnne a topic a süllyesztőben. Lenne pár kérdésem olyankortól, akik úgy vélik megközelítőleg mindent láttak, bejártak.
Spoileres lesz, szóval csak az olvassa tovább, ami már végigjátszotta!
A metróállomáson látunk egy pókot, aki átmászik felettünk, majd Sloth-ra kezdünk figyelni. Később ezzel a pókkal lehet találkozni, de én vesztemre úgy agyonvágtam, hogy nem vitte el arra a helyre, ahová a "halálunkkor" kerülünk. Viszont azt a helyet nem találom utólag, bármerre megyek. Akárhány videót megnéztem még senki sem jött ki onnan élve, szóval most már igazán érdekelne merre lehet a kijárat.
Rampage az első hátas, akit nem ülönk meg a korábbi videók ellenére sem. No de: vajon ki is végzett vele? Elmegyünk Usiel-hez, hogy megtudjuk, de csak az derül ki, hogy valaki feltámasztja a holtakat, hogy hadsereget képezzen belőle. És nem folytatódik az a történet száll, vajon ki tesz nekünk folyamatosan keresztbe. Bár tudjuk, hogy kihagyhatatlan klisé, hogy a velünk lévő segéd a főgonosz, de ő nem lehetett, mivel folyamat rajtunk lóg...
..és végül:
Jonas == Strife? Gyanús nekem, hogy a negyedik lovasunk alakváltó lesz...Főleg, hogy ezzel a képességgel nem lenne egyedül a végkifejlet alapján...
Spolier vége!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
falijja
őstag
1. Első napos vétel
2. War továbbra is a kedvenc
3.Az a boss, valami kegyetlen gyámoltalan -
oriic
HÁZIGAZDA
Darksiders III
Kiszivárgott, majd bejelentették a Darksiders III-at
Trailer
GameplayMegjelenés: 2018
Célplatformok: PC, Xbox One, PlayStation 4
A topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de ugyanúgy a konzolos változatok helyszíne is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szexi a csaj
Szeretem ezt a számot de most h írtad esett csak le. 

![[link] [link]](http://cdn.rios.hu/dl/upc/2018-07/07/217403_h06kbvwkbfi9pbhq_2333232.jpg/800)