- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Na játszottam egy darabig a játékkal, hát nem tudom. Nekem annyira nem nagy szám, a graf nagyon gyenge még a kettöhöz képest is, meg olyan üres az egész. Régi ez már az az igazság, hiába a remastered. Lehet ha nem a 2 meg a 3 után játszanám nem igy látnám. Én ezzel a résszel sosam toltam, ugy utólag játszva nem tetszik most. Megyek tovább hátha megtetszik. Valszeg ha régen sokat toltam volna az egyet, az emlékek miatt tetszene ez is. De így...
-
Djuree
félisten
kezdő giftnek mit érdemes választani?
és melyik kassztal érdemes kezdeni?
-
Djuree
félisten
válasz
vorosmarti #3791 üzenetére
én el se tudom képzelni hogy lehetne ezt billzettel normálisan játszani, pedig játszok pc-n is sokat, de ez a style valahogy nem billzetre van szabva. de persze kinek mi a szokása. nekem pl az autós gémek jobban mennek billzettel mint kormánnyal.
-
Djuree
félisten
válasz
vorosmarti #3789 üzenetére
ez egy konzoljáték, persze h nem tudod beállítani normálisan billzetre. az csak azért van benne hogy legyen...tessék venni egy kontrollert. sokkal kézreállóbb az ilyen játékokban.
-
Djuree
félisten
válasz
Adam_Shepard #3747 üzenetére
picsába, én előrendeltem ps-re, de csak holnap küldik sztem, jövő héten tanfolyam, szval csak utána tudom kezdeni.
viszont nekem teljesen új lesz, mint egy tök új ds.bár mintha anno pc-n 5 percet játszottam volna vele, de az első csontit vagy mi volt az első ellenség, se tudtam akkor még leverni és meguntam. lehet most se fogom tudni persze.
-
Djuree
félisten
én remélem lesz benne fejlesztés, mert a régi játék ma már nem állná meg a helyét, mások az igények. bár én nem toltam az 1-et, de gondolom nem sok fegyver/páncél van benne, pedig az nagyon kéne bele.
-
Djuree
félisten
válasz
Adam_Shepard #3071 üzenetére
akkor playasia-ról kell megvenni. anno mindig onnan vettem meg a japó játékokat amik eu-ban nem jöttek ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest