Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
SSunbro
üzenetére
Milyen platformon játszottál?
Egy második kijátszást akarok majd még valamikor, ha pofás fegyverrel kezd akkor jó lehet a wretch is akár.
Kasztokkal különösebben nem szoktam foglalkozni, vagy strenght vagy dex buildet viszek általában. A varázslás eddig még nem mozgatott meg. -
Farkassacred
őstag
válasz
nanamii_o
üzenetére
Ne tudd meg milyen "laggroham" jött rá a játékra 20-30 perc után.. ami volt hogy 40-50 másodpercig is eltartott.
Tényleg azt hittem, hogy valami tönkremegy szegény gépben. Redditen olvastam hasonlót, úgy hogy aztán megnyugodtam. Mondjuk nem is hallottam a konzol hangját kb, tehát így utólag felesleges volt az aggódás. -
Farkassacred
őstag
válasz
SSunbro
üzenetére
A Lords of the Fallen játék az nagyon bejött nekem, úgy hogy pedig a legrosszabbul optimalizált platformon játszottam vele.

Sajnos xboxon (series x) brutális akadozások fogadtak, azt hittem már haldoklik a masina.
De annyira beszipantott a világa a játéknak, hogy különösebben nem foglalkoztam semmi mással.
És tényleg a Ds1-re hasonlít a legjobban, ahogy összekapcsólodnak a pályák valami fantasztikus. Remélem idén is jön valami hasonló soulslike.
Meg állítólag jön a folytatása.
Mondjuk az már csak ps5 pro vagy ps6 konzolra lesz megvéve, ilyen fejlesztés mellett ezek a gépek sajnos ennyit tudtak. -
Farkassacred
őstag
válasz
SSunbro
üzenetére
A Wuchangot elvittem egy darabig. Hasonlóan éreztem vele kapcsolatban én is, de valamikor majd lehet újra meglesem. Gamepassel ha lesz, vagy amikor majd aprópénzért adják.
A másik címet mellette nem ismerem. Lies of P-nél meg leárazásra várok éppen, lemezen kb beszerezhetetlen boxon. A khazan-t viszont majd max a Sekiro után rakom a listámra, persze csak ha ráérzek arra a játékra.
Ps konzolon agyalok idén, a Des és Nioh játékok miatt lehet beszerzek majd egyet ismét. Ők még kimaradtak sajnos. -
Farkassacred
őstag
válasz
SSunbro
üzenetére
Szép kis összefoglaló.

A bossok mondjuk szerintem pont, hogy emlékezetesek elsőre is az Eldenben, legalább annyira mint a Bloodborne-ban voltak. A ds3-ban is tetszettek egyébként nagyon, de egy végigjátszás után mindre nem emlékszem már.
Az open world részhez meg, ez a műfaj ilyen. Viszont egy Ac/Got és egyéb játékokhoz képest nagyon is jól teljesít az Elden. Amennyi furcsaság, csapda, barlang és vár/rom van szerte, hogy számomra bőven elérte a Zelda/Rdr2/Witcher 3 szintet.
Ha a Ds1-el játszottam volna előbb, akkor valószínűleg eléggé hiányzott volna az a fajta világépítés. De egy idő után biztosan átszoktam volna, főleg hogy a Totk-al se olyan rég játszottam.
Örültem, hogy ő volt ez első souls-om, amik utána következtek is mind fantasztikusak voltak. Számomra most ezek a legérdekesebb játékok. -
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Először én is azt hittem, hogy az lesz. Főleg mert rögtön a ds1 után nem éreztem rá a harcra. Eszméletlen gyorsnak és szenyónak tűnt órákig benne minden, kiakasztott rendesen. Aztán szerencsére beindult a dolog hála istennek.
Ekkora élményről kár lett volna lemaradni.
Egyedül ezt a hp csökkenést halálonként rónám fel neki, de második végigjátszás után rájöttem hogy piti ez is. Ellát a játék Human Effigy-vel bőségesen. A végén már csak azért benyomtam mindig egyet, mert taszított a kinézet.
A fáklya az nekem is nagyon tetszett. Összeségében jó újítások voltak benne.Egyébként az elején a ds1 is kiakasztott, főleg ezzel az átok dologgal.. Elsőre megtapasztalni agyrém volt a köbön. Majdnem otthagytam a fenébe az egészet.
Aztán lett abból is még egy kijátszás szerencsére és lesz még több is majd később biztosan.Fél, 1 óra már a Sekiro-ba is belement. Másnak tűnik pár dologban mint a ds-ek, de vannak benne jópofa dolgok és a táj és a hangulat is tetszik. Meglátjuk mennyire akaszt ki, de egyenlőre úgy látom megérheti beletanulni.
-
Farkassacred
őstag
Nekem a bonfire aesthetic mechanika, a kisebb nagyobb potik, Ng+ special ellenfelek és a Majula tetszettek nagyon benne. True love.

De a világa is olyan amire emlékezni fogok évek múlva is. Plusz biztosan előveszem majd még valamikor, húzzák vissza az embert ezek a Dark Souls-ok, dettó mint ahogy az Elden Ring teszi. Kár volt eladnom, lassan vehetem meg újra.
De most komoly dolgok vannak. Elindult a Sekiro is.
Kíváncsi leszek meddig bírom.
-
Farkassacred
őstag
A Dark Souls második részét szerette itt valaki?
A második végigjátszáson vagyok túl és nekem eszméletlenül bejött ez a játék.
Egy csomó újítás volt benne amit jó lett volna ha tovább visznek. Majula is felejthetetlen rejtek volt, utánozhatatlan a hangulata. Mintha hazaért volna az ember.
-
Farkassacred
őstag
-
Farkassacred
őstag
Ott is ennyire erőltetve van ez a parry? De nem szeretem én azt.

Meglesem a Sekiro mellett majd azért őt is, de így akkor kedvencek nem biztos, hogy lesznek.
A parry egyedül a Got-nál (ps ex.) tetszett eddig legnehezebb fokozaton, az valahogy kézre esett. Nem szeretem amikor nem adnak szabdságot egy játékban, a Dark Souls/Elden gamek pont ezért tökéletesek, mert a lehetőségek száma kb végtelen. Nem kell pro-nak lenned, hogy szenvedés mellett is élvezd végül a játékot és ki is tudd játszani. Viszont megadja a lehetőséget azok számára is, akik meg fejlődni szeretnének.
Eddig kb 7 souls játékkal játszottam, abból 3 újabb volt már. A Wuchangot leszámítva 10/10 volt mind.
Kíváncsi leszek a Lies of P-nél és Sekiro-nál mennyit változik a műfaj. A Wuchang volt ami nekem már kilógott kicsit, legfőképp a bossok és az Ac skill rendszere miatt.
Most a Ds2 tolom ismét, Strenght build. Egyenlőre a Club marha jó dolog. Rájöttem, hogy imádom ezt a játékot.
Utána meg indítok egy új Ds3 karaktert is. Pár hónapja játszottam ki, de valamiért hajt a kíváncsiság megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kasztokkal különösebben nem szoktam foglalkozni, vagy strenght vagy dex buildet viszek általában. A varázslás eddig még nem mozgatott meg.
Tényleg azt hittem, hogy valami tönkremegy szegény gépben. Redditen olvastam hasonlót, úgy hogy aztán megnyugodtam. Mondjuk nem is hallottam a konzol hangját kb, tehát így utólag felesleges volt az aggódás.
Mondjuk az már csak ps5 pro vagy ps6 konzolra lesz megvéve, ilyen fejlesztés mellett ezek a gépek sajnos ennyit tudtak.