Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Phoen|x #8954 üzenetére

Most mondhatnám, hogy nem klasszikus párharc, mert dual boss fight lesz (két opponens van ilyenkor), ráadásul henchman-ekkel (bírálóbizottság tagjai) :D , de az az igazság, hogy inkább az idő az (pl. az előadás beleférjen a megszabott időbe úgy, hogy viszont minden olyat el is mond az ember, amit mások fontosnak vélnek), ami kicsit nehézzé teszi a harcot. A többi része olyan, mintha god mode-ban mennék (nagyon jó bírálatokat kaptam), csak az a fránya idő... az mindig is a gyengém volt. (Állítólag elég élvezetesen tudok előadni, csak sokat pofázok, nehezemre esik nem sztorizgatni, jobbra-balra kikacsintani közben... itt meg ugye nem lehet ilyet, főleg nem egy olyan bizottsági elnökkel, aki a hírek szerint háklis arra, hogy másodpercre minden idő be legyen tartva.)

Amúgy Sekiróba tegnap este csak belenéztem (harc még nem volt, a kardom megszerzéséig vittem csak el), és megdöbbentem, hogy a Fromsoft normális ugrást is tud ezek szerint játékba rakni. :DDD (Oké, az ER már majdnem vállalható volt ebből a szempontból.)

Szerk: persil: oké, igyekszem észben tartani :K

Új hozzászólás Aktív témák