Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz
Phoen|x
üzenetére
Most mondhatnám, hogy nem klasszikus párharc, mert dual boss fight lesz (két opponens van ilyenkor), ráadásul henchman-ekkel (bírálóbizottság tagjai)
, de az az igazság, hogy inkább az idő az (pl. az előadás beleférjen a megszabott időbe úgy, hogy viszont minden olyat el is mond az ember, amit mások fontosnak vélnek), ami kicsit nehézzé teszi a harcot. A többi része olyan, mintha god mode-ban mennék (nagyon jó bírálatokat kaptam), csak az a fránya idő... az mindig is a gyengém volt. (Állítólag elég élvezetesen tudok előadni, csak sokat pofázok, nehezemre esik nem sztorizgatni, jobbra-balra kikacsintani közben... itt meg ugye nem lehet ilyet, főleg nem egy olyan bizottsági elnökkel, aki a hírek szerint háklis arra, hogy másodpercre minden idő be legyen tartva.)Amúgy Sekiróba tegnap este csak belenéztem (harc még nem volt, a kardom megszerzéséig vittem csak el), és megdöbbentem, hogy a Fromsoft normális ugrást is tud ezek szerint játékba rakni.
(Oké, az ER már majdnem vállalható volt ebből a szempontból.)Szerk: persil: oké, igyekszem észben tartani

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de az az igazság, hogy inkább az idő az (pl. az előadás beleférjen a megszabott időbe úgy, hogy viszont minden olyat el is mond az ember, amit mások fontosnak vélnek), ami kicsit nehézzé teszi a harcot. A többi része olyan, mintha god mode-ban mennék (nagyon jó bírálatokat kaptam), csak az a fránya idő... az mindig is a gyengém volt. (Állítólag elég élvezetesen tudok előadni, csak sokat pofázok, nehezemre esik nem sztorizgatni, jobbra-balra kikacsintani közben... itt meg ugye nem lehet ilyet, főleg nem egy olyan bizottsági elnökkel, aki a hírek szerint háklis arra, hogy másodpercre minden idő be legyen tartva.)
(Oké, az ER már majdnem vállalható volt ebből a szempontból.)