- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Norbika88
üzenetére
Szia!
Én nem mernék turbósat venni, kényesebb, drágább. De cserébe jobban megy, és lehet, kevesebbet is fogyaszt. Egy ekkora családi batárból igen nehezen lesz sportautó, úgyhogy én belenyugszom az olcsóbb, kissé lomhább 1.6 szívóba. Sokan amúgy sem szeretik a TCe motorokat állítólag.
Én meg valahogy így gondoltam a dolgot. A techroad kárpitja kiveri nálam a biztit (ok, megrendeléskor valószínűleg le lehet cserélni), a piros betétek beltérben még jók, de a tükörben megint nem nagyon tetszik. Ezen felül ha ugyanazt rakod össze stepway-ben (75000 nagykijelzős navis felárral), mint techroad-ban, olcsóbb a stepway nem is kevéssel. A vörös kasztni tetszene egyébként, de ennyit nem ér az a szín. Az azurkék nekem tetszik, feleségemnek nem, a többi meg olyan semmilyen mindkettönk szerint, így végül kiegyeztünk a fehérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dobozos Új Dell Xps 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest